Hvad er Unified Tax Credit?

Unified skattefradrag er en form for føderal skattelettelse, der kan anvendes til at udligne den ejendom eller gaveafgifter afholdt inden for en given afgiftsperiode. Nogle gange refereret til som Generation Skipping Transfer skat, det forenede skattelettelse bidrager til at mindske den skattepligt, der normalt kommer sammen med arven eller gaver af finansielle instrumenter, der er modtaget. Den skattelettelse, kan bidrage til at lindre nogle af de skattetryk, der ellers ville muligt betyde, at det er nødvendigt for at sælge gave eller arv med henblik på at bilægge de skyldige skatter.

På nuværende tidspunkt, det forenede skattelettelse giver skatteyderne at opgøre størrelsen af ​​en eventuel ejendom eller gave skatter, der er skyldige i løbet af skatteåret og ansøge om en kredit for mindst en del af det samlede skyldige skatter. Den samlet skattelettelse kan undertiden højde for så meget som en tredjedel af de vurderede skatter, som kan være en betydelig skattelettelse, når de gaver eller arv, indebærer ejendom eller værdifulde bestande og andre investeringer. Som med alle former for skattefradrag, er det nødvendigt at dokumentere værdien af ​​aktiverne, en korrekt vurdering af størrelsen af ​​den skyldige afgift, og derefter beregne den tilladte andel af samlet skattelettelse, der kan anvendes.

Evnen til at anvende en samlet skattelettelse er ikke en skattelettelse, at borgerne i USA vil få glæde af i mange år endnu. På nuværende tidspunkt er planen at afbryde samlet skattelettelse efter 2010-skatteår. Men den gode nyhed er, at mængden af ​​tilladte kreditter for skat årene 2008 frem til 2010 forventes at blive justeret til højere niveauer end på noget tidspunkt i fortiden.

På nuværende tidspunkt er en samlet skattelettelse anvendes på en dollar per dollar basis. Der er restriktioner på den type gaver og ejendom, arv, der er berettiget til en samlet skattelettelse. Mens love vedrørende kredit er raffineret fra tid til anden, har levetid gaver og arv, såsom ejendom altid været dækket af bestemmelserne i den forenede skattefradrag. Dog er de skattepligtige opfordres til at søge råd af en revisor, der er velbevandret i skatteret. En professionel af denne type vil være opmærksomme på enhver og alle ændringer i eksisterende love, der kunne påvirke støtteberettigelsen af ​​et givent aktiv.

Hvad er Hazard Insurance?
Hvad Er Baby Bonus?
Hvilke slags ting kan gøre Min Credit Score Go Down?
Hvad er en administrativ skrivelse?
Hvad er en BNP-deflatoren?
Hvad er Operating Working Capital?
Hvad er foreløbige udgifter?
Hvad er kredit Betingelser?
Hvad er et realkreditlån mægler?
Hvad er forskellen mellem Rente-og årlige omkostninger i procent Yield?
Hvad er en permanent virksomhed?

Leave a Reply

trade online