Hvad er uredelighed Forsikring for Sygeplejersker?

Fejlbehandling forsikring for sygeplejersker giver økonomisk beskyttelse mod retssager navngivning af en sygeplejerske som tiltalt. Selvom de fleste er bekendte med læger transporterer fejlbehandling forsikring, sådan er lige så vigtigt for sygeplejersker, der er også holdt tæt ansvaret for en patients behandling. I de fleste dele af verden, er fejlbehandling forsikring for sygeplejersker, der tilbydes til licens sygeplejersker og mange steder er det også tilbydes til studerende indskrevet i sygepleje uddannelser. Faktisk kræver nogle sygepleje programmer studerende til at udføre sygepleje fejlbehandling forsikring forud for at blive accepteret i uddannelse.

Uden fejlbehandling forsikring for sygeplejersker, kan de enkelte sygeplejersker holdes ansvarlig for betaling af advokat og forlig omkostninger, hvis nogensinde relevant. Selv i tilfælde af en svigagtig eller en grundløse retssag, er en sygeplejerske forpligtet til at indgive en juridisk svar på et jakkesæt påstande, hvilket resulterer i advokatomkostninger og arkivering omkostninger, hvorvidt sagen mod hende eller ham, er i sidste ende afvist. Når en sygeplejerske, der personligt navngivet i en fejlbehandling påstand, tilknyttede advokat gebyrer, arkivering gebyrer og andre sagsomkostninger sandsynligvis vil være personligt belastende, hvilket er grunden til industrien eksperter anbefaler fejlbehandling forsikring for sygeplejersker.

Også kendt som professionelle ansvarsforsikringer, fejlbehandling forsikring for sygeplejersker kan købes fra en privat forsikring mægler eller fra en professionel sygepleje medlemskab organisation. Mængden af ​​ammende fejlbehandling behov for forsikring er ofte et personligt valg, og er besluttet mellem sygeplejerske og en forsikringsmægler. Eksperter, dog generelt anbefaler et minimum dækning beløb på $ 1 millioner US Dollars (USD).

Nogle har hævdet, at specialiserede sygeplejersker, som certificerede sygeplejerske narkoselæger, der normalt overvåges af en autoriseret læge, ikke kan kræve så meget fejlbehandling forsikring for sygeplejersker, da byrden af ​​ansvar i fejlbehandling krav ligger først og fremmest med den tilsynsførende læge. Hvorvidt dette argument er korrekt, de fleste eksperter enige om, at sådanne sygeplejersker fortsat skal bære et vist niveau af sygepleje fejlbehandling forsikring alligevel. Forsikring satserne for specialiserede sygeplejersker, som disse kan undertiden være mindre end andre, fordi graden af ​​ansvar også anses for at være mindre.

Godkendte fagfolk er ikke de eneste, der opfordres til at fortsætte fejlbehandling forsikring for sygeplejersker. Sygepleje studerende kan også købe ansvarsforsikring og mange sygeplejeskoler kræver, at eleverne gør det. Dette er i vid udstrækning skyldes, at sygeplejersker i klinisk undervisning erfaring virkelige verden kontakt med patienter og dermed kan bære en vis mængde ansvar, hvis patientpleje går galt.

Hvad er en Short Sale brev?
Hvad er metes og grænser?
Hvad er en golfturnering Fundraiser?
Hvordan finder jeg ud af den korrekte Retirement Tilbagetrækning beløb?
Hvad er et åbent bud?
Hvad er en Message Authentication Code?
Hvad er det mellemstatslige Accounting Standards Board?
Hvad er en afhængighed fritagelse?
Hvad er omkostninger ved midlerne?
Hvad er de forskellige former for vedvarende energi midler?
Hvad er en Kompenserende Balance?

Leave a Reply

trade online