Hvad er Valgfrie fordelene?

I forsikringsbranchen, kan elektive fordele referere til engangsbeløb accepteres i stedet for rater, eller til ydelser pakker medarbejdere kan vælge og vælge fra for at vælge, hvad de har brug for. I begge tilfælde kommer de fordele med rettigheder og ansvar, der er vigtigt at forstå, inden der træffes en endelig beslutning og underskrive en kontrakt. Folk har ret til at klare forklaringer på eventuelle fordele de modtager, herunder et almindeligt sprog overblik over, hvad der er og ikke er dækket. Dette kan ske ved en forsikrings repræsentation eller menneskelige ressourcer medarbejder, hvis fordele er forbundet med beskæftigelsen.

Den første betydning af dette udtryk indebærer udbetalinger til folk, der oplever alvorlige kvæstelser eller erhverve handicap. Forsikringsselskaberne traditionelt tilbyder en række betalinger på afbetaling til at yde løbende støtte over en given periode. Modtagerne kan vælge at modtage en enkelt engangsbeløb udbetaling i stedet, hvis dette bedre ville passe til deres behov. Der kan være mange grunde til at gøre dette, herunder et ønske om at afvikle gæld eller stille flere midler umiddelbart tilgængelige. En mulig risiko er en skat straf, som bør overvejes.

Arbejdsgivere kan tilbyde valgfag fordele pakker som en del af kompensation for deres personale. Medlemmer af en virksomhed, der er berettiget til at deltage i de fordele, programmet kan modtage en liste over de tilgængelige indstillinger. Disse kan omfatte ekstra ryttere om sygesikring, ligesom dental og vision, sammen med livsforsikring og indkomst beskyttelse. Modtagelse af fordele gennem en arbejdsgiver kan være billigere, og kan skabe større loyalitet blandt medarbejdere, der betragter fordele skal være en vigtig del af erstatningen.

Med alle elektive fordele pakke, er det vigtigt at revidere vilkår og betingelser. I tilfælde af et fast beløb, kan modtageren ønsker at sammenligne den samlede udbetaling med faste versus rate betalinger. Potentielle skat sanktioner kan være en vigtig overvejelse

de beløb, der kan være andre tilsvarende, men man kunne resultere i at betale mere i skat og Lommestof mindre af betalingen. Accept udbetalingen kan også løse kravet permanent, uden ekstra brug i tilfælde af yderligere problemer.

Fordele sponsoreret af arbejdsgivere kan også komme med vigtige forbehold og ryttere folk kan være nødvendigt at overveje. Når man ser på en elektiv fordele plan, medarbejder ansvar varierer

arbejdsgivere kan delvist finansiere forsikringer ved at trække fra lønsedler, for eksempel. Desuden kan selvrisikoen skabe ud af lommen udgifter før elektive fordele spark i.

Hvad er Medium Grain Rice?
Hvad er Udstationeret Insurance?
Hvad er en lejer?
Hvad er en Fico ® Score?
Hvad er en Amortiseret Loan?
Hvad er en blackout periode?
Hvad er en cash flow?
Hvad er en etisk fond?
Hvad er et nedskrevne værdi?
Hvad er Private Placement Life Insurance?
Hvad er en delindeks?

Leave a Reply

trade online