Hvad er vareforbrug?

Vareforbrug er en finansiel regnskabspraksis tal, der er en del af forretningskulturen resultatopgørelser. Dette tal svarer til prisen på alle merchandise en virksomhed solgte over en nærmere fastsat periode. Ved beregning af omkostningerne ved alle de varer, der var blevet købt fra en producent, og derefter videresælges, kan en virksomhed finde ud af sin brutto-fortjeneste på salg, og i sidste ende dets nettoindkomst. Omkostningerne for virksomheden er den faktiske pris, der blev betalt til producenten for elementerne.

Der er en grundlæggende formel er involveret i beregningen af ​​omkostningerne ved solgte varer. Åbning lager, indkøb, udgifter til varer til salg, og slutter lagerværdier er nødvendige for at komme med tal på resultatopgørelsen. Åbningen opgørelsen er føjet til køb at nå frem til prisen på varer til rådighed til salg – det er omkostningerne for virksomheden for alle de produkter, der udbydes til salg til sine kunder. Lukning lagerværdi – værdien af ​​usolgte bestanden endnu på hånden ved udgangen af ​​regnskabsperioden – er derefter fratrukket prisen på varer til salg. Den resulterende tal er vareforbrug – hvad det koster virksomheden at sælge produkter, som kunderne har købt i denne periode.

Sommetider andre elementer er en del af vareforbrug formel. Disse andre elementer omfatter køb afkast og godtgørelser. Andre mulige elementer omfatter køb af rabatter og transport-in.

Køb afkast og kvoter opstår, når en virksomhed returnerer merchandise, der allerede er købt, fordi det skønner, at produkter, der skal utilfredsstillende. Alternativt kan virksomheden bede om en pris, ydelse på merchandise. Køb rabatter kan opstå, når en virksomhed modtager en kontant rabat for betaling omgående for varer købt på kredit. Transport-in er transportomkostninger en virksomhed kan betale for at bringe varen til sine lokaler.

Derfor er en modificeret udgifter til varer formel resultater. Ændringen er i indkøb del af ligningen. At nå frem til en sand køb figur, ville en virksomhed fratrække alle køb afkast og godtgørelser, og købe rabatter den fik fra en leverandør. Dernæst vil det tilføje eventuelle transportomkostninger gebyrer selskabet har betalt for at få varerne til sine døre. Dette bliver de reelle omkostninger ved indkøb.

For en produktionsvirksomhed, er dens vareforbrug sine produktionsomkostninger – udgifter til materialer og arbejde, som kræves for at lave et produkt. Dette tal fortæller en fremstillingsvirksomhed, hvad det koster at skabe et produkt, at det vil sælge til en go-mellem enhed, såsom en grossist eller detailhandler. Disse enheder herefter videresælge produktet til andre virksomheder eller forbrugerne, der er slutbrugere af produktet.

Hvad er en lejer?
Hvad er en High-Yield Bond Index?
Hvad er de bedste tips til Gold Bullion Trading?
Hvad er en udgift Allowance?
Hvad er Young Driver Insurance?
Hvad er en Company Buyout?
Hvad er forskellen mellem simpel rente og renters rente?
Hvad er en Udskudt Premium?
Hvad er en endogen variabel?
Hvad er en salgskvote?
Hvad er diskretionære udgifter?

Leave a Reply