Hvad er variabel aflønning?

Vederlag repræsenterer betaling eller godtgørelse gives til en enkeltperson til almindelig beskæftigelse eller ydede tjenester. Variable aflønning er en betalingsmåde, der ændrer sig med enhver given aktivitet. Alle virksomheder bruger en form for variabel løn for at belønne medarbejderne for et job eller afsluttede aktiviteter. I nogle tilfælde kan virksomhederne give variabel aflønning i tillæg til fast løn, inklusive bonusser. Denne godtgørelse type kan have en bred definition, når det tages som en del af virksomhedens samlede lønpakke for de forskellige medarbejder-typer.

En timeløn er den mest almindelige form for variabel løn til medarbejderne. For hver præsteret arbejdstime, et selskab, der giver medarbejderen en almindelig løn. Det beløb, der udbetales time til hver enkelt medarbejder varierer baseret på en medarbejders viden, færdigheder og evner. Markedet sats for visse ansættelsesforhold typer kan også påvirke timeløn. Overarbejde kan også være en del af den variable aflønning som ansatte, der arbejder i et vist antal timer hver uge vil modtage en højere timeløn.

Lederstillinger har normalt faste løn for det job, der tilbydes af selskabet. Som en ekstra incitament, funktionærer positioner – både ledelse og i øvrigt – kan modtage en del af variabel aflønning. For eksempel kan en salgs-stilling tilbyde et lille løn til enhver arbejdstager i denne afdeling. Aflønningen vil inkludere en ekstra betaling for hvert element, der sælges af den enkelte. Den variable lønpakke tillader en arbejdstager til at øge hans eller hendes løn, afhængigt af arbejde og store indsats i et job.

Bonusser eller engangs-kompensationen belønninger kan også være en del af en variabel lønpakke. Den bonus eller kompensation belønning kan afhænge af ydeevne for en given tidsperiode. Enkeltpersoner kan optjene en række ekstra kompensation, afhængigt af deres handlinger og evner til at mødes mål. Manglende opfyldelse af målet ganske enkelt betyder lavere løn, og dermed den variable karakter af dette betale planen. I mange tilfælde betaler bonus eller kompensation belønning ud hvert kvartal eller hvert år for medarbejderen.

Formålet med at tilbyde variable aflønning er dobbelt. For det første kan virksomhederne sænke deres oprindelige omkostninger for ansættelse af medarbejdere. Lavere faste løn resultere i lavere samlede omkostninger i hver måned for virksomheden. For det andet, medarbejdere ofte arbejde hårdere for at opnå betaling mål, hvilket gavner både virksomheden og medarbejderen. Den væsentligste del af dette vederlag pakke er at skabe konkurrencedygtige betale

undladelse af at gøre det kan skabe et scenario, hvor enkeltpersoner er ikke villige til at arbejde hårdt for lille potentiale lønforhøjelser.

Hvordan kan jeg gemme penge på elektricitet?
Hvad Er kontoen Current?
Hvad er Svig?
Hvad er de bedste tips til at købe sølvbarrer?
Hvad er forskellen mellem Medicare og Social Security Tax?
Hvor lang tid vil en konkurs Ophold på min kredit rapport?
Hvad er en Faldende Triangle?
Hvad er de bedste kilder af selvangivelse for hjælp?
Hvad er en monopolist?
Hvad er skattefordelen regel?
Hvad er Egenkapital aktier?

Leave a Reply

trade online