Hvad er variabelt forrentede gæld Værdipapirer?

Variabelt forrentede obligationer er værdipapirer, der er struktureret med en variabel eller variabel rente, der opgøres på grundlag af den nuværende gennemsnitlige rente, der gælder i den retskreds, hvor værdipapirer sælges. Gældsinstrumenter af denne type kan omfatte flere forskellige typer af investeringer, såsom obligationsudstedelser, egenveksler, eller endda realkreditlån og andre lån. Som enhver anden gæld sikkerhed, vil hver af disse være struktureret med en løbetid eller forfaldsdato, med specifikke vilkår i forbindelse med tilbagebetaling af sikkerhedsstillelsen.

En af de nemmeste måder at forstå, hvordan variabelt forrentede obligationer funktion er at overveje variabelt forrentede obligationer. Obligationer af denne type vil betale en rente, der er baseret på den aktuelle rente på det tidspunkt en rentebetaling forfalder. Typisk vil arrangementet indeholde, hvad der er kendt som en minimumssats, hvilket betyder, at selv om den gennemsnitlige rente falder til under denne etage, investor stadig får mindst, at minimumssatsen. Med en obligationsudstedelse, at spørgsmål periodiske rentebetalinger flere gange i løbet af livet af obligationen, kunne det udbetalte rentebeløb variere hver gang, baseret på hvad der sker med renten i almindelighed. Håbet om investor er, at den gennemsnitlige rente stiger fra én periode til den næste, effektivt at øge afkastet på investeringen.

Et andet eksempel på variabelt forrentede obligationer er den flydende boliglånet. Et lån af denne type vil blive konfigureret med en variabel eller flydende pant sats, der vil ændre baseret på den aktuelle gennemsnitlige sats. En pant af denne type vil normalt garanti for en fast sats for et bestemt antal år i begyndelsen af ​​lånet, og derefter skifte til det flydende eller variabel rente for den resterende del af realkreditlån. Variabelt forrentede obligationer med denne type arrangement kan være meget godt for boligkøberne, hvis der er en rimelig chance for, at den gennemsnitlige rente vil være forholdsvis lav for de fleste af realkreditlån sigt.

Typisk vil variabelt forrentede obligationer indeholde bestemmelser, der beskytter begge parter i aftalen. Dette skyldes, at betingelserne i aftalen omfatter normalt både et gulv og et loft for, hvor meget interesse, der kan vurderes. Det betyder, at en homeowner med en variabel rente pant kun vil betale så meget, selv om den gennemsnitlige rentesats bør stige betydeligt. Samtidig er pant långiver beskyttet, fordi selv hvis gennemsnitlige renter på realkredit falder til rekordlavt niveau, gulvet sats er nævnt i kontrakten, sikrer i det mindste en vis vender tilbage fra lån.

Hvad er fordelene ved Diversificering?
Er Renter af Opsparingsbeviser Skattepligtig?
Hvor lang tid vil en konkurs Ophold på min kredit rapport?
Hvad er en aktieportefølje?
Hvad er kvantitativ Portfolio Management?
Hvad er en Pro Forma Balance?
Hvad er en institutionel investor?
Hvad er diversificering vækst?
Hvad er en 401K?
Hvordan gemmer jeg nok til et plejehjem?
Hvad er Branch Banking?

Leave a Reply

trade online