Hvad er virtuelle kreditkort numre?

Virtuelle kreditkortnumre er tal forbundet med et virtuelt kreditkort konto. I modsætning til standard kreditkortnumre, er det virtuelle nummer beregnet til kortvarig brug, nogle gange til et enkelt køb. En af de mere almindelige anvendelser for virtuelle kreditkortnumre, er foretager indkøb på internettet, normalt kasserer nummeret efter et par indkøb er foretaget. Denne tilgang er med til at minimere risikoen for hackere at få adgang til at arbejde kortnumre og bruge disse numre i en form for online-svindel med kreditkort.

Med virtuelle kreditkort, er kontohaveren ikke modtage et fysisk kreditkort. Nogle udbydere vil give billeder, der indeholder den virtuelle kreditkortnumre, mens andre kan give en simpel e-mail med kortnummer eller numre til indehaveren. Vilkårene for anvendelse er som regel inkluderet i mailing, der giver indehaveren med en hurtig reference guide til præcis hvordan den konto er struktureret i varighed eller kort balance. Alle data er nødvendige for at bruge kortet til online formål er inkluderet i dokumentationen, gør det nemt at klippe og indsætte data direkte ind i bestilling af oplysninger, når du foretager en online køb.

En række udbydere tilbyder virtuelle kreditkortnumre til deres kunder, som regel til meget rimelige priser. I praksis kan et enkelt nummer være struktureret til brug sammen med én leverandør eller kan bruges til online køb med mange forskellige leverandører over en bestemt periode, såsom en kalendermåned. Når det virtuelle kort har tjent sit formål, at en kontohaver afregner den udestående saldo, og antallet er deaktiveret. Nogle forbrugere vælger at oprette flere forskellige virtuelle kreditkortnumre på en gang, ved hjælp af hver med en bestemt leverandør i en kort periode, før at opgive tallene til fordel for et nyt sæt af virtuelle numre.

Der er en række scenarier, hvor virtuelle kreditkortnumre, er ideelle til at gøre indkøb. For eksempel kan en forbruger, der ønsker at kontrollere hans eller hendes online bruge gøre brug af et forudbetalt virtuelt kreditkort, der er indstillet til en vis grænse. Når denne grænse er opbrugt, er ikke mere køb foretaget for måneden. Denne løsning hjælper også med til at mindske chancerne for at blive offer for svindel med kreditkort, selv om en sælgers klient database er kompromitteret på nogle måde. Da antallet udløber hurtigt, kortnummer er værdiløst og kan ikke bruges til at køre op enorme mængder af gæld.

Hvad er en næstformand Skat?
Hvad er SIPC?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?
Hvad er ufuldstændig konkurrence?
Hvad er en Special Purpose Vehicle?
Hvordan finder jeg mit kreditkort CVV nummer?
Hvad er Resultat af primær drift?
Hvad er de forskellige former for vedvarende energi midler?
Hvad er en rejseforsikring Premium?
Hvad er forudbetalt husleje?
Hvad er et aktieselskab?

Leave a Reply

trade online