Hvad er Wall Street?

Wall Street er en berømt gade, der løber gennem det nedre Manhattan. Det er den historiske stedet for mange finansielle institutioner, og som sådan, er det blevet et symbol på handel og den amerikanske økonomi. Flere virksomheder fortsætter med at opretholde kontorer på Wall Street steder, kapitalisere på navnet anerkendelse involverede faktor. Mange besøgende til New York lide at gå en tur sammen Wall Street til at undersøge de berømte bygninger og steder spredt langs dens længde.

Der er to forklaringer på navnet “Wall Street”. Nogle historikere mener, at gaden refererer til en bogstavelig mur bygget af hollændere i 1600-tallet for at beskytte sig selv mod invasioner. Andre har foreslået, at navnet er en henvisning til valloner, borgere fra Belgien, der spillede en stor rolle i opbygningen af ​​New Amsterdam, bedre kendt som New York City i dag. Under alle omstændigheder, ved det 18. århundrede havde denne øst-vest kører gade bliver forbundet med handel, takket være uformelle møder for de erhvervsdrivende i henhold til en berømt Buttonwood træ.

Manhattan overordnede finansielle distrikt er undertiden benævnt “Wall Street”. Blandt mange andre ting, huse Wall Street i New York Stock Exchange (NYSE), en stor institution på det amerikanske marked. Det er også navnebror af Wall Street Journal, en berømt publikation, som omfatter både finansielle og globale nyheder, ofte med et øje til, hvordan skiftende politiske forhold kan påvirke handel.

Mange berømte bygninger kan findes i Wall Street, og nogle af dem hus, museer som udstillingsvindue artefakter interesse, sammen med de finansielle virksomheder, der har gjort Wall Street hjem i århundreder. Visse seværdigheder langs Wall Street er særdeles godt kendt

tv-shows, for eksempel, kan lide at bruge dele af gaden for baggrunde i finansielle segmenter. Gaden har også en berømt bronzed tyr, der oprindeligt blev installeret som et stykke socialt kommenteres af en radikal kunstner

det var kortvarigt beslaglagt af politiet, før de tilbage til det finansielle distrikt som svar på offentlige ramaskrig.

Mange mennesker bruger udtrykket “Wall Street” som en forkortelse for handel og handel. Amerikanske National Public Radio, for eksempel, annoncerer daglige omsætning numre med forordet “på Wall Street, i dag …” Dette skyldes Wall Street fører det amerikanske marked, resterende hovedkvarter for mange indflydelsesrige virksomheder og indstilling tendenser, som resten af ​​landet har en tendens til at følge.

Hvad er en simpel låneaftale?
Hvad er Skat gæld?
Hvad er Renteudgifter?
Hvad er en Pension Skat?
Hvad skal REO kapitalforvaltere Do?
Hvordan vælger jeg den bedste Fixed Income Strategies?
Hvad er Årlig omsætning?
Hvad er Gastric Bypass Insurance?
Hvordan vælger jeg den bedste Investment Trust Management?
Hvad er en forhandler Market?
Hvad er et valg Stock Market?

Leave a Reply

trade online