Hvad er War Bonds?

Krig obligationer er udstedt af regeringer besparelser, obligationer, som anvendes til at finansiere en krig eller en militær aktion. I USA, var den sidste officielle krig obligation Serie E Bond udstedt under Anden Verdenskrig. Krig obligationer generere kapital til den føderale regering og de gør civile føle sig involveret i deres nationale militær

formaninger til at købe krig obligationer er ofte ledsaget med appeller til patriotisme og samvittighed.

En obligation, er en speciel type af sikkerhed. Obligationerne er udstedt af et organ, som ønsker at generere kapital, og de mennesker, der køber dem er hovedsagelig udlåner penge til det udstedende organ. Til gengæld for lånet, tjener obligationen et sæt rente, og køber kan overtage obligationen for sin pålydende værdi på et senere tidspunkt. Regeringen udstedte obligationer såsom krig obligationer tendens til at have et udbytte, som er lavere end markedsværdien, men de obligationer, anses for meget sikre, stabile investeringer.

I World War One, kunne amerikanerne købe “Liberty Obligationer”, mens andre nationer, der er udstedt et udvalg af obligationer og besparelser stempler til at finansiere deres krig indsats. De sprog, der anvendes i forbindelse med fremme af krig obligationer er ofte ganske blomstrende, tegning køberen i transaktionen med en appel til hans eller hendes patriotisme. Krig obligationer findes i en bred vifte af trosretninger at gøre dem økonomisk overkommelig for alle, lige fra små frimærker, hvilken skole børnene kunne købe til obligationer i meget store denominationer for velhavende enkeltpersoner.

Under Anden Verdenskrig, tilskyndede en række virksomheder, borgere til at købe krig obligationer. Ud over at støtte regeringen, også krig obligationerne reduceret mængden af ​​valuta på det frie marked, med håbet om at holde inflationen nede. Mange amerikanere tænker på Serie E Bond, når de hører ordet “krig obligationer.” Denne obligation blev oprindeligt markedsført som en “forsvar obligation” i 1935, og med udbrud af krig, skiftede finansministeriet til at kalde det en “krig obligation.” Serie E Obligationer var til rådighed af statskassen indtil 1980.

Midlerne fra salget af krigen obligationer anvendes til at finansiere de militære. Amerikanske Patriot Obligationer kan synes som krig obligationer, men et salgsprovenu faktisk gå ind i en generel fond, stedet for at støtte den militære specifikt. For folk, der ikke kan lide tanken om at støtte militære aktioner, men ønsker, at sikkerheden og stabiliteten af ​​statspapirer, er andre Treasury værdipapirer disponible for salg, herunder skatkammerbeviser, noter og generelle obligationer.

Hvad er Muni lukkede fonde?
Hvad er Annullering gæld?
Hvad er Bud Sikkerhed?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading værktøjer?
Hvad er en ufortjent Premium?
Hvad er skattepligtig indkomst?
Hvad er de forskellige typer af finansielle institutioner?
Hvad er en blackout periode?
Hvad er Financial Engineering og Risk Management?
Hvordan åbner jeg en Anonym bankkonto?
Hvad er en arbejdsløshedskasse Appel?

Leave a Reply

trade online