Hvad er Wealth Management?

Wealth Management er en finansiel service-koncept, der opstod som et særligt tilbud i løbet af dette årti af 1990’erne. Generelt er virksomheder, der tilbyder et væld management pakke tilbyde en bred vifte af finansielle tjenesteydelser til deres kunder, der vil inkludere sådanne grundlæggende elementer som fast planlægning, asset management, og selv private banking muligheder. Brugen af ​​en wealth management service kan være nyttig, når en person har samlet en stor mængde af aktiver og behov for bistand i administration af alle dem effektivt.

I de bedste eksempler på wealth management, vil kunden i stand til at drage fordel af en bred vifte af tjenester, der kan omfatte forvaltning af alt fra det helt jordnære daglige opgave at balancere checkbook til lange planlægning af rækkevidde for en trust eller ejendom. Et af de mere populære aspekter af en wealth management pakke administrere investeringer og styring af skatteplanlægning, der er forbundet med opgaven. De finansielle tjenesteydelser kan også være nyttigt for folk, der er lige begyndt at samle en lang række aktiver, og vil hellere bruge tid beskæftiger sig med andre emner, end at forvalte finanser.

Fordi wealth management er en form for private banking tjenester, personer, der ønsker at komme ind på marken normalt forberede sig ved at opnå uddannelsesmæssige kvalifikationer, som er direkte forbundet til finansielle discipliner. En bred vifte af fagfolk kan være involveret i forlængelse af wealth management services. Advokater, statsautoriserede revisorer, forsikring fagfolk og mæglere kan alle være involveret i levering af tjenesteydelser til formuepleje kunder. I de seneste år, har akkrediteret kurser og seminarer om formueforvaltning blevet mere almindeligt som efterspørgslen efter denne type tjenester er steget.

De tjenester, der følger med et væld management pakke, vil ofte omfatte forvaltning af investeringsporteføljen, med mæglere beføjelse til at købe og sælge på vegne af klienten. Advokater vil hjælpe med at strukturere familien virksomheder, fonde og andre komponenter, der kan gøre fast planlægning mere komplet. Når det kommer til skatter, vil et væld management service også forberede alle rapporter og vender tilbage, tilbyde rådgivning til kunden om skattemæssige elementer, der med forskellige aspekter af ejendom, og generelt yde rådgivning, der er i den bedste interesse for kunden.

Hvad er Terms of Trade?
Hvad er Motorcykel Rental Insurance?
Hvad er en indtægt Equity Fund?
Hvad er en Small Cap Equity Fund?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?
Hvad er Earnings Per Share?
Hvad er markedsvilkår?
Hvad er fordelene og ulemperne af en afgift på indtjening?
Hvad er Capital Investment Management?
Hvad er en Udbytte Cover?
Hvad er en Bestemmelse brev?

Leave a Reply

trade online