Hvad er Working Capital?

Driftskapital er en måling af en virksomheds omsætningsaktiver, efter fradrag sine passiver. Nogle gange refereret til som driftskapital, det er en vurdering af den mængde likviditet, en virksomhed eller organisation har for drift og opbygning af virksomheden. Generelt er virksomheder med større mængder af driftskapital bedre rustet til succes. De har de likvide midler er nødvendig for at udvide deres forretningsaktiviteter som ønsket.

Nogle gange vil en virksomhed have en stor mængde af aktiver, men har meget lidt til at opbygge forretningen og forbedre processer. Selv en rentabel virksomhed måtte have dette problem. Dette kan forekomme, når en virksomhed har aktiver, som ikke er lette at omsætte til kontanter.

Driftskapital kan udtrykkes som et positivt eller negativt tal. Når en virksomhed har mere gæld end de nuværende aktiver, det har en negativ driftskapital. Når omsætningsaktiver opvejer gæld, en virksomhed har positive driftskapital.

Ændringer i driftskapital vil påvirke en virksomheds cash flow. Når du arbejder kapitalforhøjelser, er virkningen på cash flow er negativt. Dette er ofte forårsaget af afviklingen af ​​inventar eller tegningen af ​​penge fra konti, der ventes at være betalt af virksomheden. På den anden side, til et fald i arbejdskapitalen udmønter færre penge nøjes kortfristet gæld.

Driftskapital er blandt de mange vigtige ting, der bidrager til succes for en virksomhed. Uden det, kan en virksomhed ophører med at fungere korrekt eller overhovedet. Ikke alene mangel på driftskapital gøre et selskab ude af stand til at bygge og vokse, men det kan også efterlade en virksomhed med for lidt kontanter til at betale sin kortfristede forpligtelser. Kort sagt, kan en virksomhed med en meget lille mængde driftskapital være i risiko for at løbe tør for penge.

Når en virksomhed har for lidt driftskapital, kan det komme i finansielle vanskeligheder og kan endda blive tvunget mod konkurs. Dette gælder både meget små virksomheder og milliard-organisationer. En virksomhed med dette problem kan betale kreditorer for sent eller endda springe betalinger. Det kan låne penge i et forsøg på at holde sig oven vande. Hvis forsinkede betalinger har påvirket selskabets kreditværdighed, kan det have svært ved at få et lån til en overkommelig rente.

I nogle typer af virksomheder, er det ikke så meget af et problem at have en lavere mængde af driftskapital. Virksomheder, der drives på som kontant basis, har hurtig lager omsætning, og kan generere kontanter hurtigt behøver ikke nødvendigvis så meget driftskapital. For eksempel kan en købmand opfylder disse krav og gøre godt med mindre driftskapital.

Hvad er en Cash salg?
Hvad er de forskellige Management Accounting værktøjer?
Hvordan beregner jeg min indkomstskattepligt?
Hvad er kreditforsikring?
Hvad er økonomistyring?
Hvad betyder Above Water Mean?
Hvad er en ressource Market?
Hvad er en Land realkreditlån?
Hvad er Silver Bars?
Hvad er Long-Term Disability Insurance?
Hvad er Investment Property Mortgage priser baseret på?

Leave a Reply

trade online