Hvad Har Du må ikke øge Mean?

En ordre til at købe eller sælge aktier kan være ledsaget af en “gør ikke stige” for at fortælle mægleren ikke at tilsvarende øge aktier, der udbydes, eller spurgt, om et aktiesplit eller udbytte af aktierne sker. Uden en sådan ordre på plads, kan mægler vælge at foretage en forhøjelse for at kompensere for ændringen i det samlede antal aktier. Folk kan tilføje et øger ikke ordre til et købe eller sælge, hvis det er en bekymring for aktie-transaktioner, og mægleren repræsentant vil sørge for det er opfyldt, mens udførelsen af ​​handel.

Når dividender og splitter forekomme, at antallet af samlede aksjer stiger. En mægler i at bevare proportional ejerskab på en klients vegne kan beslutte at øge antallet af aktier disponible for salg, eller til at bede om flere aktier, når de søger ud af aktier for at købe. Det kan ikke være ønskeligt, at investoren, alt efter omstændighederne. Ved hjælp af en ikke øger For sikrer mægler vil holde sig til antallet af aktier oprindeligt var indeholdt i den rækkefølge, uanset hvad der sker. Så længe mægler kan finde en køber eller sælger tilfredse med vilkårene i tilbuddet, kan ordren blive henrettet.

Typisk er denne ordretype knyttet til investor-direktiver såsom en stopper for eller en god till annulleret ordre. I disse typer af ordrer er mæglere forsynet med konkrete anvisninger på hvad de skal købe eller sælge under forskellige omstændigheder. Yderligere begrænsninger, såsom en ikke øges orden, kan tilføjes for at gøre investors ønsker så klar som muligt. Typisk er disse typer af ordrer udstedt af erfarne investorer, der er komfortable med at træffe beslutninger om handel, men ikke kan eller ikke ønsker at udføre deres egne handler på gulvet, i stedet vælge en mægler til at repræsentere deres interesser i et finansielt marked.

Finansielle rådgivere kan hjælpe mennesker med at afgøre, om en ikke øger ordre er passende for en given transaktion, på grundlag af de bestande, der er involveret, bevægelser på markedet, og andre faktorer. Sidste ende skal mæglere opfylde ordre fra deres kunder, når blot de er lovlige, og vil udføre ukloge ordrerne, hvis kunderne insistere på det. Hvis det besluttes at lave en ikke øger orden er baseret på insider-information, materiale kun kendt til et begrænset antal mennesker inde i et selskab, vil salget blive betragtet som ulovlig, og folk kan stå over for sanktioner.

Hvad er finansiel revision?
Hvad er Køb Regnskab?
Hvad er en typisk invalideforsikring Benefit?
Hvad er High-Risk Pools i forsikring?
Hvad er en Cross Trade?
Hvordan vælger jeg den bedste uredelighed Insurance?
Hvad er et kommercielt lån?
Hvad er en akkumulerede indtjening Skat?
Hvad er et Udbytte Rate?
Hvad er konvertible gældsbreve?
Hvad er de forskellige typer af mindstelønnen politik?

Leave a Reply

trade online