Hvad Hjem Virksomheder kan jeg starte med meget få penge?

Glem get-rig-hurtig ordninger. Der er en masse af reelle muligheder for folk, der ønsker at starte et hjem virksomhed. Uanset om du er på udkig efter en ekstra indtægt eller tænker på at starte et hjem virksomhed som din fuldtids indkomst, der er mange ventures, der kan startes med lidt at ingen penge ned.

Hvis du har en evne til at sælge, kan du starte et hjem virksomhed, der sælger ansigt til ansigt, detail, engros, og ved homeparties. Direkte salg er kommet en lang vej fra Tupperware ® partier i fortiden. Nu kan du starte et hjem virksomhed, der sælger alt fra pædagogisk legetøj og køkkengrej til lingeri og duftende stearinlys. For at komme i gang, skal du investere på en startpakke, som normalt kører under $ 100 US Dollars (USD) og omfatter prøve produkter og kataloger. Salg rabat sundhedspleje planer er et andet hjem business, der kan startes for næsten ingenting. Discount pensionsordninger har til formål at folk uden forsikringer og omfatte medicinske, tand-, og recepter. En grundlæggende mægler / startpakke får du startede som en sælger og giver dig mulighed for at hverve andre sælgere og tjene ekstra provision.

Sælger på eBay er blevet en meget populær hjem virksomhed for folk, der har lidt at ingen penge til at komme i gang. Da du dybest set kan sælge alt hvad du har på dit skab eller garage, som du ikke længere ønsker, den eneste investering eBay kræver, er, at af tid. Til sidst, kan du begynde at besøge værftets salg eller sparsommelighed butikker at afhente flere elementer, såsom brugt designer tøj, legetøj og babyudstyr. Hvis du har en hobby, som du gerne vil blive til et hjem virksomhed, eBay er også en fantastisk måde at få dig i gang. Mange mennesker sælger deres eget kunsthåndværk på nettet samt på loppemarkeder, land messer, og på forsendelse gennem lokale butikker.

Hvis du kender et fremmed sprog, kan spille et instrument, eller som er kvalificeret i en akademisk emne som matematik, kan du starte en vejledning hjem virksomhed. Dette er et hjem virksomhed, du kan starte med ingen penge ned, da alle er det kræves, er et bord og en tid investering. Du kan også tilbyde din undervisning ekspertise til lokalsamfundet centre, Læring bilag, eller plejehjem for et lille fast gebyr.

Når du er på udkig efter et hjem virksomhed, du kan starte for en lille eller ingen penge, se til dit liv, dine hobbyer, og dine interesser, og tænk så på, hvordan du kan vende det til en rentabel side indkomst.

Hvad er en import Substitution Industrialiseringsfonden?
Hvad er en Broker af Record?
Hvad er legemsbeskadigelse ansvarsforsikring?
Hvad Er Forbes 500?
Hvad er en Formular W-9?
Hvad er en checkkonto?
Hvad er Omfattende indkomst?
Hvad er kvantitativ Portfolio Management?
Hvad er en Thrift Bank?
Hvad er Extended Term Forsikring?
Hvad er Debt Capital?

Leave a Reply

trade online