Hvad koster per tusind Mean?

Omkostninger promille er en fælles betegnelse for reklamer, der henviser til omkostningerne for at vise en reklame til tusind mennesker. Omkostninger promille er også nogle gange kaldet “cost promille” eller forkortet som enten CPM eller CPT. Det CPM forkortelse kan være forvirrende for nogle begyndere, men eksperter påpeger, at i dette tilfælde, CPM bruger et romertal “M” refererer ikke til en million, men til et tusind.

Forskellige selskaber, der tilbyder forskellige former for reklame er klassisk brugt pris pr tusinde som en måde at beregne “afkast” for en klient. Den CPM eller CPT nummer hjælper en virksomhed til at forstå, hvordan den bruger og betaler for reklamevirksomhed. Generelt kan annoncørerne give et konkret skøn over, hvordan reklamer i en bestemt sted, for eksempel på en given tv-show, et blad side, eller en anden placering, kan resultere i nogle specifikke beløb af visninger af “slutbrugere” eller forbrugere.

Som traditionel reklame flyttet fra trykte medier og tv mod internettet, en anden form for system frem for beregning af omkostningerne ved reklame. Ud over at koste promille og lignende betegnelser, nu online annoncører bruger ofte en pris pr klik (CPC) metode. CPC-måler, hvor meget reklame omkostninger kunden “per klik” eller, per enkelt sidevisning indledt af en person surfer på internettet.

Ud over at ændre metoderne til reklame omkostningsberegning, pris pr klik genereret et andet tilsvarende udtryk: pay-per-click (PPC). Den pay per click-system er der, hvor reklame kunder kun betaler, når nogen gør indlede en side udsigt. Selvom PPC betalinger kan være svært at håndtere på grund af de små pengebeløb, der er forbundet med en enkelt, eller endda 1.000 sidevisninger, på nogle måder, kan PPC være en mere effektiv måde at betale for annoncering. PPC og lignende metoder i overensstemmelse med ideen om kun at betale for hvad du bruger, hvilket er næsten altid attraktivt at hverken virksomheder eller mellem forbrugere klienter.

Reklame fagfolk vil være bekendt med terminologien som pris pr tusind, især når de er involveret i at byde projekter til klienter eller sørger for levering af reklamevirksomhed. Ligesom i enhver branche, behov reklame en måde at måle resultater, og at prisen tjenester

omkostning per tusind er en effektiv måde at skabe disse konkrete aftaler mellem sælgere og købere. Virksomheder kan bruge CPM eller CPT data til at træffe beslutninger om omkostningseffektiv markedsføring og vælge mellem alle de tilgængelige muligheder, hvad enten det er mellem to eller flere ad servicevirksomheder, eller mellem forskelligt prissat annonce spillesteder.

Hvad er Financial Intelligence?
Hvad er netto renteomkostninger?
Hvad er de bedste tips til Automated Futures Trading?
Hvad er Kapitalgevinster?
Hvad er et CPA (statsautoriseret revisor)?
Hvordan vælger jeg det bedste økonomiske konsulent?
Hvad er et driftsresultat?
Hvad er et certifikat for deltagelse?
Hvad er kursgevinster på Investment Property?
Hvad er den bedste måde at håndtere en forsikringsdækning Dispute?
Hvad er den australske Stock Exchange?

Leave a Reply

trade online