Hvad kræves til et realkreditlån godkendelse?

Der er et par forskellige stykker af oplysninger, der kræves til et realkreditlån godkendelse. Selvfølgelig kan processen blive vanskeligere som individer har mindre penge til at sætte ned på realkreditlån, eller finansierer større mængder, som f.eks jumbo lån. I almindelighed, men processen er ikke for svært, og kræver et udfyldt ansøgningsskema, kontrol af beskæftigelses-og indkomstniveau, og et kredit historie drives af banken. I forhold til hjemmet, vil banken har brug for at vurdere det, og sikre, at værdien af ​​hjemmekampe værdien af ​​realkreditlån, eller hvis det er et hjem ansvarlig lånekapital, at egenkapitalen rent faktisk eksisterer i hjemmet.

Pantet godkendelsesproces vil blive afsluttet med et lån officer i banken, som er der for at hjælpe låntagere med at udfylde papirer og kontrollere, at de giver alle de nødvendige data. Ansøgningen vil kræve standard ting som navn, adresse og fødselsdato, samt information om beskæftigelse historie og nuværende beskæftigelse. Dette kan hjælpe banken til at afgøre, om låntager er en god kreditrisiko. Låntagere skal muligvis angive kontoudtog eller selvangivelser som godt. Hertil kommer, vil han eller hun nødt til at bemyndige Banken til at køre en kredit rapport, som vil vise en kredit score samt kredit historie.

En solid kredit historie er meget vigtigt for realkreditlån godkendelse

dårlig kredit kan føre til en meget høj rente, eller banken nægte at godkende lånet helt. Det er vigtigt at vise, at anden gæld, som kreditkort, der er betalt ned eller fjernes helt, og at tidligere lån er betalt som aftalt. Nogle banker kan også anmode om, at låntagere give en anbefaling, som en del af realkreditlån godkendelsesprocessen, men dette vil normalt kun være nødvendigt med større lån, eller for kunder med tvivlsom kredit historie.

Bortset fra alle de personlige finansielle oplysninger, vil et realkreditlån godkendelse kræver vurdering af hjemmet for at vurdere dens værdi. En bank vil ikke pant et hjem for et større beløb, end det er værd. Et hjem ansvarlig lånekapital, som er en anden pant, vil kræve den samme godkendelsesproces, fordi det er muligt, værdien af ​​hjemmet har ændret sig gennem årene. Dette kan være en positiv

hvis værdien af ​​hjemmet er steget, betyder det, at egenkapitalen i boligen er så godt, og låntagere kan være i stand til at tegne en øget lån imod det hvis det er nødvendigt.

Hvad betyder Cash Is King Mean?
Hvad er de bedste tips til at købe guld Bullion?
Hvordan får jeg Federal Student Aid?
Hvad er CVV CID?
Hvad er kapital indkomst?
Hvad er de forskellige skattefradrag for Frivilligt Arbejde?
Hvad betyder Skin i Game Mean?
Hvordan reducerer jeg et kreditkort Finance Charge?
Hvad er kreativt bogholderi?
Er flere konti på en bank forsikret op til FDIC Limits?
Hvad er en Grant forslag?

Leave a Reply

trade online