Hvad laver en finansminister Do?

Finansministeren er medlem af en regering skab og direktør for Finansministeriet. Ansvarsområderne for kontoret omfatter rådgivning af lederen af ​​regeringens

forvaltningen af ​​budgettet, skatter og finansiering af programmer

tackle den indenlandske økonomiske vækst og politiske

og håndtering af internationale finansielle spørgsmål. Andre titler til finansministeren kan være finansministeren, sekretær for statskassen, kansler af statskassen eller finansielle sekretær. Hvert land har nogle form af en finansminister, uanset hvad stillingen titel er.

Denne type af position er meget vigtig. Et lands levestandard er nært beslægtet med de beslutninger, som finansministeren gør eller anbefaler. Et af ministerens prioriteringer er regeringens budgettet, som består af to ting: indtægter og udgifter. Dette kaldes finanspolitikken. Finanspolitikken påvirker renter, bank regulativer, arbejdsløshed, drift af private virksomheder og inflation af valuta.

Skatter er de vigtigste indtægtskilde for de fleste regeringer, men der er flere muligheder for udgifter. Skatter og udgifter er to sider af samme sag, ofte gnister kontroverser. Hvis en regering er at have lavere skatter, skal det fjerne nogle offentlige programmer, reducere lønningerne og bremse sine standarder af drift. Hvis det er at øge de offentlige programmer og tilskud, må regeringen hæve skatterne eller andre gebyrer.

Finansministeren er at finde balancen. Han eller hun må finansiere nødvendige programmer samtidig minimere byrden for skatteyderne. Ofte er denne stilling gør ham eller hende en upopulær offentlige Tjener, men hans eller hendes beslutninger påvirker alle borgere i landet. Den egentlige effekt af posten som minister varierer fra land til land. Nogle lande kan forlade de endelige beslutninger indtil lederen af ​​regeringen eller til den lovgivende forsamling, og andre igen giver finansministeren til at tvangsfuldbyrde beslutninger.

Når regeringen ikke afholde offentlige midler, der ikke betragtes skatter, finansministeren fungerer som administrator af midlerne. Pensionering, medicinske invaliditet og velfærd programmer er alle betalt af arbejder borgere, men de er ikke teknisk set betragtes som skatter. Ministeren fungerer som administrator af disse programmer, der sikrer, at de er korrekt vedligeholdt.

Hvis regeringen spiller en stor rolle i erhvervslivet ved at bruge skatteydernes penge til at finansiere organisationer som sundhedsfaciliteter, skoler og finansielle institutioner, finansministeren har stor magt. Han eller hun måske kun overgået af statsministeren. I lande, der har begrænset regeringens involvering i erhvervsaktivitet, kan finansministeren skal betragtes som mindreårig regering stilling, der holder lidt strøm.

Hvad er en Køb-Down?
Hvad er en tankless Vandvarmer Tax Credit?
Hvad er en indbygget risiko?
Hvad er en Portfolio Management Service?
Hvad er de forskellige typer af Maternity Grants?
Hvad er en Selvbygger Hjem garanti?
Hvad er finansiel læse og skrive?
Hvad er de bedste tips til online aktiehandel i Canada?
Hvad er en direkte Bank?
Hvad er en lukket-End egenkapital?
Hvad er gæld instrumenter?

Leave a Reply

trade online