Hvad laver en Venture Capital Investment Bank Do?

En venturekapital investeringsbank er et udlån institution, der har specialiseret sig i at hjælpe finansiere nystartede virksomheder med potentiale til at tjene en masse penge. Disse banker er en af ​​de få muligheder for risikofyldte ventures fordi traditionelle banker sjældent giver nystartede virksomheder med lån. Bankerne har in-house afdelinger dedikeret til evaluering af en iværksætters udsigter og fastlæggelse af potentielle afkast af investeringen. Disse banker arbejder med individuel start-ups og med venturekapitalselskaber, der er brug for yderligere finansiering. Investeringsbanker ikke kun beskæftige sig med risikovillig kapital, men subsidiere disse risikofyldte investeringer med mere traditionelle tilbud.

I mange tilfælde vil en traditionel bank nægte en iværksætter de nødvendige penge til at få en forretning ordentligt finansieret. Dette kan stamme fra det nye forretningsområde stifterens manglende forudgående erhvervserfaring eller i mange tilfælde, det forhold, at produktet eller tjenesten kun i prototype fase. En venturekapital investeringsbank er uddannet i risikoen for nye virksomheder og har specialiseret sig i at yde lån til disse mindre forudsigelige udsigter.

Evaluering af risikoen for potentielle kunder er en vigtig del af, hvad en venturekapitalfond investeringsbank gør. Disse organisationer beslutte, hvordan man give ud risikovillig kapital ved at gennemgå forslagene og sammenligne risiko og belønning er baseret på tilsvarende nye virksomheder. Disse banker forstå forhøjet risiko forbundet med risikovillig kapital, men kan ikke give et lån, hvis projektet menes at være for risikabelt og vil næppe slå en fortjeneste. Start-up-projekter, anses for værdige får finansieringen og forventes at tilbagebetale lånet med interesse i et bestemt tidsrum.

Individuelle opfindere og start-up virksomheder ofte komme direkte til en venture kapital investeringsbank til at søge finansiering. Dette er en enkel måde at betale for et projekt i stedet for at opsøge de enkelte investorer, som kan kræve delvis kontrol af virksomheden. Venturekapital virksomheder ofte hverve disse banker, men hvis yderligere midler der er behov for ud over, hvad virksomheden allerede har reserveret til start-up-projekter.

Siden give penge til nye virksomheder er sådan en risiko, vil en venturekapitalfond investeringsbank ofte støtte disse lån med sikrere tilbud. Investering i fast ejendom, private equity, og finansiel rådgivning er tre måder disse banker sikre en stabil strøm af indtægter med henblik på at finansiere venturekapital muligheder. Disse alternative indtægtskilder ikke er nødvendige for alle banker, men det er sjældent at finde et udlån institution, der fokuserer udelukkende på risikovillig kapital.

Hvad er en Margin Loan?
Hvad er den bedste måde at overføre penge mellem banker?
Hvad er en Grant forslag?
Hvordan Valutakurser Sæt?
Hvad er de bedste tips til at investere i derivatmarked?
Hvad er et budget Sæt?
Hvad er de forskellige typer af Option Trading Strategies?
Hvad er en certificeret Treasury Professional?
Hvad er en ÅOP?
Hvad er en midlertidig konto?
Hvordan beregner jeg månedlige Living udgifter?

Leave a Reply

trade online