Hvad lever udlæg?

Leveomkostninger typisk disse omkostninger og udgifter i forbindelse med loven af ​​levende og kan bestå af en række forskellige typer af udgifter. En levende regning kan indeholde væsentlige omkostninger, såsom betaling af husleje eller prioritetslån til at opretholde en bolig, udgifter til ydelser såsom elektricitet og vand service, og udgifter til kost. Der er også leveomkostninger, der kan betragtes som ikke-væsentlige, hvilket kan bidrage til en persons leveomkostninger, men det kunne gøres uden, og alligevel tillader en person at overleve, dog med en anden livsstil.

Forskellige mennesker har forskellige leveomkostninger, og disse er ikke faste talværdier så meget, som de repræsenterer nogle fornødenheder. Der kan også være en vis uenighed om, hvad der kvalificerer som en levende udgift, da nogle mennesker kan overveje ikke-væsentlige elementer, der skal kræves for fortsat komfort og levende. En bil, for eksempel, er ikke strengt nødvendige for mange mennesker, der kunne gå eller ride en cykel eller offentlig transport for at nå deres arbejde og andre placeringer. Mange mennesker ville dog overveje omkostningerne ved bilens betalinger og gas som basale leveomkostninger, der ikke kunne nemt gøres uden.

Basale leveomkostninger omfatter typisk de ting er vigtige for menneskets overlevelse: mad og husly. Disse to koncepter er generelt de mest primale og vigtige behov folk har og så en persons evne til at leve og fungere ofte er afhængige af dem. Shelter vil normalt bestå af en betaling for leje eller på et realkreditlån, som ofte kræves for at fortsætte med at leve i en bestemt bolig. Andre faciliteter for husly, såsom elektricitet eller gas, til opvarmning og tilberedning, vand og kloak udgifter til hygiejne og sanitet for bortskaffelse af affald er også almindelige udgifter.

Mad er de andre basale levende regning, at de fleste mennesker anser for essentielle. Dette kan omfatte prisen på råvarer, såsom fødevarer, der er kogt og forberedt af en person, samt udgifter til køb af tilberedte fødevarer. Andre leveomkostninger, der kan betragtes med læ, såsom udgifter til drift af et køleskab og ovn, kan være relateret til forberedelse og forbrug af fødevarer som godt. De fleste udgifter ud over disse to væsentlige krav, kan betragtes som ikke-væsentlige i naturen, selvom de ofte vil bidrage til en persons realistisk leveomkostninger.

Hvis nogen er en bil, for eksempel, at han eller hun sandsynligvis nødt til at betale for forsikring, gas, og måske foretage løbende betalinger til bilen også. Mens disse omkostninger kan være ikke-væsentlige, er de stadig vigtige omkostninger, der kræves for en person at fortsætte med at leve den måde, hvorpå han eller hun er vant til. Som teknologien har ændret sig, er udgifter, såsom mobiltelefoner, computere og Internet tjenesten også bidraget til øgede leveomkostninger for mange mennesker.

Hvad er en kanal IRA?
Hvad er en Notice of Assessment?
Hvad er en Short-Term Bond ETF?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvad er en Superannuation bidrag?
Hvad er en opsparingsordning depositum Program?
Hvad er Private Equity Consulting?
Hvad er en variabel omkostning?
Hvad er forskellen mellem forsikrede Bonded og?
Hvad er en Z-score?
Hvad er pengemarkedsinstrumenter derivater?

Leave a Reply

trade online