Hvad skal Investment Management Companies Do?

Investeringsforvaltningsselskaber har som regel en række klienter, for hvem de træffe beslutninger om investeringer. De vil sætte deres kunders penge i stort set alle former for aktiver, fx aktier, obligationer, ejendomme og meget mere. De investeringsforvaltningsselskaber arbejder normalt inden for grænser, som kunderne for at hjælpe dem med at nå deres finansielle mål. Selskaberne vil ansætte forskellige fagfolk, der specialiserer sig inden for områder som økonomi og ledelse, som omhyggeligt analysere og udvælge aktiver, der skal medtages i kunders porteføljer, og hvem der overvåger deres resultater på en regelmæssig basis. Desuden er der alternative investeringsforvaltningsselskaber, der primært investerer i venturekapital virksomheder, private equity-selskaber og hedge fonde for deres kunder.

Disse virksomheder vil få finansiering og ledelse fagfolk, der vurderer potentielle investeringer, og beslutte at inddrage dem, der lover overskud. Disse investeringsforvaltningsselskaber vil sandsynligvis have marketingfolk, hvis vigtigste opgave er at finde nye kunder til dem. Desuden vil der være jurister, der sikrer, at virksomhederne opererer i love, der styrer deres industri. Desuden er der specialiserede medarbejdere, som opholder sig på toppen af ​​mange back-office-opgaver, såsom at holde styr på alle former for transaktioner og sikre, at de er indspillet korrekt.

Alternative investeringsforvaltningsselskaber normalt samler penge fra en forskelligartet gruppe af investorer. Så de tager disse penge og investere i forskellige alternative investeringer, klasser, såsom risikovillig kapital firmaer, hedgefonde og private equity-selskaber. Disse virksomheder vil have deres egne investeringer stilarter, og den alternative investeringsforvaltningsselskaber vil vælge at investere i dem, der lover succes. Desuden er disse firmaer opererer på samme måde som administrationsselskaber selv.

Venturekapital virksomheder normalt puljemidlerne fra mange investorer, herunder velhavende privatpersoner og institutioner som universitetet begavelser og pensionskasser. De virksomheder, træffe beslutninger om investeringer på disse kunders vegne. Den kapital, at venture-virksomheder har samlet sammen, vil primært blive anvendt til finansiering af opstart og højvækstvirksomheder. Disse ventures er meget risikabelt, men når de lykkes, vil de investorer, der har deres penge forvaltes af disse firmaer blive belønnet klækkeligt.

Hedgefonde er mere eller mindre partnerskaber, og der er det generelle partner, der gør de daglige investeringsbeslutninger. Den generelle partner er som regel et firma drevet af hvad der er kendt som hedgefond managers. Hedgefonde normalt er eksklusive og for det meste acceptere investorer, der er velhavende. Disse fonde investerer, mere eller mindre i alle aktivklasser såsom aktier, råvarer og forskellige finansielle produkter. Også, er hedgefonde typisk kendt for at tage betydelige mængder af risiko i deres investeringsstrategier.

Private equity selskaber primært fokus på at investere i privatejede selskaber, der er at geare op for at få noteret på en børs. De køber også børsnoterede selskaber og tage dem private, omstrukturere dem, genopbygge dem at være rentabel på lang sigt og sælge dem med fortjeneste. Desuden er der investeringsforvaltningsselskaber, som kun konsulentydelser og ikke varetage selve porteføljepleje eller transaktioner med køb og salg af aktiver for kunderne. Alle de administrationsselskaber, vil arbejde for gebyrer, som varierer fra selskab til selskab.

Hvad er en Master Budget?
Hvad er et barn Endowment?
Hvad er forholdet mellem Marginal Benefit og marginale cost?
Hvordan annullerer jeg en direkte debitering?
Hvad er Life Insurance?
Hvad er APY?
Hvor meget koster det at opdrage et barn i USA?
Hvad er en vægtstang strategi?
Hvad er en indenlandsk produktion Aktiviteter fradrag?
Hvad er Stock Management?
Hvad er de forskellige omkostningsgrundlag metoder?

Leave a Reply

trade online