Hvad skal REO kapitalforvaltere Do?

REO asset managers levere deres ydelser til pengeinstitutter og andre realkreditinstitutterne forsøger at sælge ud af afskærmet egenskaber. Disse egenskaber kaldes ejendomme ejede aktiver eller REO aktiver, og de vende tilbage til långiveren efter første forsøg på et salg mislykkes. Sådanne långivere skal anvende REO formueforvaltere at forsøge at sælge disse ejendomme og genvinde nogle af de tab i forbindelse med en afskærmning. Ledere kan være ansat i hus af långivere, eller de kan være uafhængige ledere indgået på midlertidig basis.

Når en bank eller en anden pant långiver har at afskærme på et hjem, fordi låntager har misligholdt sine betalinger, vil det i første omgang forsøge at sælge huset til det offentlige på auktion. I mange tilfælde vil markedsværdien af ​​hjemmet være mindre end værdien af ​​lånet stadig gæld til långiveren. En tvangsauktion kan være forgæves i en sådan omstændighed, således at långiver så tager ejerskab i huset, der bliver kendt som en fast ejendom ejet aktiv. På dette tidspunkt, vil långiver vende ejendommen over til REO formueforvaltere, der så vil stå for salg af boligen til fast ejendom investorer på udkig efter et godt køb.

Mange långivere, der handler med et stort volumen af ​​pantebreve kan have REO formueforvaltere som en del af deres personale. Der er også uafhængige REO asset management team, som er indgået fra sag til sag af långivere. Dette giver långivere til at koncentrere sig om at få nye lån og gør det muligt for ledelsen at bekymre sig om REO aktiver.

I de fleste tilfælde er REO formueforvaltere, der har ansvaret for næsten alle aspekter af at sælge et hjem, der er blevet overtaget af en långiver. En agent vil blive overdraget til en bestemt ejendom og vil stå i spidsen for bestræbelserne på at få huset solgt. Denne proces begynder, når agenten inspicerer og vurderer de hjem og begynder processen med at forberede den på muligt salg, hvilket kan omfatte vedligeholdelse og korrekt vedligeholdelse, hvis boligen bliver på markedet i et stykke tid.

En anden opgave, at de fleste REO asset managers vil udføre, er markedsføringen af ​​hjemmet, hvilket indebærer at sikre, at investorerne kender til dens eksistens og planlægning eventuelle åbent hus for at vise ejendommen. Ledere også beskæftige sig med snørklede af salget, herunder fastlæggelsen af ​​prisforlangende og forhandle med potentielle købere. Når boligen er solgt, ledere også sørge for, at betalingerne er modtaget til tiden, og skaber de endelige rapporter for långiveren ved salget.

Hvordan vælger jeg den bedste high-risiko aktier?
Hvad er en Collateral Loan?
Hvad er daglig renters rente?
Hvad er Akkumulerede afskrivninger?
Hvad er den offentlige ansvarsforsikring Market?
Hvad er en Central Bank?
Hvad er økonomistyring?
Hvad er Realkredit Risk?
Hvad er en Afskærmning Arkivering?
Hvordan vælger jeg den bedste Sundhed og Dental Plan?
Hvad er geografisk Pricing?

Leave a Reply

trade online