Hvad vil det sige at være økonomisk Opløsningsmiddel?

Være finansielt opløsningsmiddel betyder at være i stand til at betale alle finansielle forpligtelser rettidigt og stadig have flydende forbrug kapital til overs. Personer i denne tilstand er ikke tynget af gæld og generelt har en god kreditværdighed. Den tilstand af at være finansielt opløsningsmiddel gælder for virksomheder og enkeltpersoner, der er i stand til at opfylde alle gæld i tide uden at skulle nedbryder kontante reserver i processen.

Nogle gange refereret til at være i den sorte eller den lyserøde, er økonomisk solvent generelt repræsenterer en vis grad af økonomisk frihed. Personer og virksomheder, der opererer i denne tilstand have en sund kontrol over deres økonomi, hvilket fører til større troværdighed, når de gør forretninger med andre. I stand til at opfylde alle finansielle forpligtelser, mens du stadig have penge tilovers, er en tilstand, at de fleste folk ønsker at uanset om karriere eller aktuelle økonomiske status.

Personer, der er økonomisk insolvente på den anden side er dem, der har meget svært ved at betale gæld til tiden. Ud over at føle et økonomisk pres som følge af at være insolvent, ofte mennesker og virksomheder i denne knibe oplever en dårlig kredit omdømme med andre. Ofte, at dette sig udslag i manglende evne til at opnå fremtidige kreditrisiko eller blive opkrævet en højere rente, når kreditten er udvidet, især i forhold til de rater, der tilbydes til dem, der er økonomisk solvent. Det er ikke usædvanligt for dem, der ikke er solvent at have et større behov for offentlig støtte, indgive konkursbegæring eller søge finansielle redningspakker gennem andre metoder og kilder.

At være økonomisk solvent betyder normalt en evne til at nyde niveauer af økonomisk frihed, som ikke er til rådighed for insolvente virksomheder og enkeltpersoner. Ud over at møde de finansielle forpligtelser, såsom at betale regninger og betale medarbejdere til tiden, er økonomisk solvent enkeltpersoner og virksomheder mulighed for at gemme eller investere ekstra penge i ideer og aktiviteter på vilje. Hvis du gør det resulterer ofte i personlig vækst og erhvervsudvikling udvidelse.

Mens at være finansielt opløsningsmiddel: evnen til at betale gæld til tiden, et vigtigt aspekt af denne tilstand er evnen til at have penge tilovers efter at gøre det. Mange mennesker arbejder hårdt for at mødes regelmæssigt finansielle forpligtelser til tiden, men har svært ved at budgettet finansierer på en sådan måde, at have diskretionær kontant resterer, når alle regninger er betalt. At være stand til at praktisere et aspekt af solvens uden at den anden ikke kvalificerer en som er helt økonomisk solvent.

Hvad er et index Bond?
Hvad er de bedste tips til Investering i Aktier?
Hvad er en udlodning Skat?
Hvad skal Chartered revisionsfirmaer Do?
Hvordan vælger jeg den bedste jord realkreditlån?
Hvad er en check Card?
Hvad er en cash conversion Cycle?
Hvad er et marked Korrektion?
Hvordan forbereder jeg mig til hæren Retirement?
Hvad er eksterne indtægter?
Hvad er indkomst fra Operations?

Leave a Reply

trade online