Hvilke faktorer bestemme prisen på uran?

De vigtigste faktorer, der bestemmer prisen på uran er udbud og efterspørgsel, økonomiske og politiske forandringer, og tilgængeligheden af ​​alternativer. Ændringer i disse faktorer kan have stor indflydelse uran er stedet, eller forventet, pris. Uran blev historisk brugt i begyndelsen af ​​fotografering, røgdetektorer og medicinsk udstyr. Opdagelsen af ​​dets radioaktive egenskaber, der oprindeligt udløst global efterspørgsel og høje priser, fordi uran er vigtigt voksede til brændstof i kernekraftindustrien og skabe atomvåben.

De stigende priser på uran er oftest resultatet af stigende efterspørgsel som landene bevæger sig til at reducere deres kulstofemissioner ved at skifte til atomkraft. Højere priser udløser investorer til at finansiere opdagelser af nye uran kilder. Flere opdagelser er ofte lavet på samme tid, oversvømmer markedet med mere uran end krævet. Når udbuddet overstiger efterspørgslen, prisen på uran falder, indtil den når en ligevægt punkt. De fleste af verdens forsyning af uran kommer fra Argentina, Australien, Canada, Kina, Kasakhstan, Namibia, Niger, Rusland, Ukraine, USA og Usbekistan.

Økonomiske forandringer og politiske klimaer påvirker prisen på uran, fordi de kan ændre den fremtidige efterspørgsel. Når økonomier oplever en recession eller depression, investeringer og vækst på hold. Dette medfører udbuddet vil overstige efterspørgslen, presser priserne ned. Politik spiller også en vigtig rolle som lande ændrer deres politik mod nuklear energi eller våben skabelse. Hvis et land beslutter sig for at investere mere i udenlandske leverancer af uran, det øger den samlede efterspørgsel og priser

på den anden side, hvis landet investerer i at opdage flere uran inden for sine egne grænser, kan det øge udbuddet af og lægge pres på at reducere sin pris.

Udvikling af substitutter kan også påvirke prisen på uran. Selv om de nuværende omkostninger ved uran er på et lavpunkt, kan efterspørgslen falde markant, hvis substitutter er til rådighed på endnu billigere priser. Dette er især udbredt med naturlige ressourcer, fordi nye forsyninger kan blive sværere at finde eller være opbrugt. Uran findes naturligt i lave koncentrationer på kun nogle få ppm i jord, sten og vand. Som ressourcer nedbryder, priserne stiger, så det er ofte bedre at investere i alternativer, når afhængige af en naturlig ressource, så du kan undgå en prekær situation i fremtiden.

Prisen på uran konstant svinger som nye udviklinger i den globale økonomi er rapporteret. Det forventes, at uran efterspørgsel vil fortsætte med at stige, efterhånden som flere lande rundt om i verden udvide deres atomenergi politikker til at reducere kulstofemissioner. Det amerikanske Department of Energy giver offentligheden adgang til uran priser og mængder inden for sine grænser, såvel som historiske data fra 1981.

Hvad er en differentieret?
Hvad er eksterne økonomier i skala?
Hvordan indbetaler jeg en postanvisning?
Hvad skal Investment Management Companies Do?
Hvordan Får jeg en kontantrabat?
Hvad er en elektronisk Check?
Hvad er en term Repo?
Hvad Er Forbes 500?
Hvad er forskellen mellem kontanter Regnskab og periodiseringsprincippet?
Hvilke faktorer bestemme prisen på Palladium?
Hvad er Corporate Financial Management?

Leave a Reply

trade online