Hvilke faktorer har indflydelse på uredelighed forsikring?

Medicinsk fejlbehandling forsikringsudgifter normalt variere fra jurisdiktion. Faktisk kan forskellen i pris fra ét område til den næste være usædvanlig. En anden væsentlig faktor kan være en læges speciale. Fødselslæger og kirurger, for eksempel betale normalt en væsentligt højere præmie end den almindelige praktiserende læger, der ikke udfører operationen. Det er fordi visse specialiteter er i større risiko for krav for embedsmisbrug end andre, og prisen er indregnet i overensstemmelse hermed.

Ligesom satser kan variere mellem bilforsikringer leverandører, fejlbehandling forsikring adskiller sig også blandt politiske forfattere. Der findes forskellige typer af dækning, en sundhedsplejerske kan vælge, herunder en mulighed for at øge eller mindske politiske grænser. Et område befolkning såvel som antallet af retssager indgivet tilsammen også højde for variationer i fejlbehandling forsikringsudgifter. Derudover kan præmier svinge på årsbasis, når de forudgående års tendenser i betragtning.

Fejlbehandling forsikringsudgifter er generelt højere for læger, der udfører kirurgiske procedurer. Grunden til dette er, at der er et større potentiale for fejltagelser at forekomme i operationsstuer og hospital indstillinger. Procedurer, der kræver anæstesi, f.eks udgør en større risiko for patienterne. Hvis for meget bedøvelse administreres, kan der opstå komplikationer eller død. Tilsvarende kan en patient dø, hvis han får en forkert type af blod under en blodtransfusion.

Obstetrics er en anden specialitet, hvor fejlbehandling forsikringsudgifter er højere. Komplikationer under fødslen kan medføre fosterskader eller død for en mor og hendes barn. Læger kan sagsøges, når en patient eller familie medlem mener, at forekomsten skyldes uagtsomhed.

Selvom forsikringsselskaberne ofte generalisere risikovurdering af læger som regel baseret på både kompetence og speciale, kan fejlbehandling forsikringsudgifter også blive en faktor på den enkelte læge krav historie. For eksempel vil en kirurg, der har været sagsøgte i flere retssager vil sandsynligvis betale meget høje præmier. En læge, der aldrig har været beskyldt for fejlbehandling kan blive opkrævet langt mindre end nogle af hans jævnaldrende.

I retskredse, hvor fejlbehandling forsikring er høje, vælger nogle læger ikke at bære dækning overhovedet. Der er nogle væsentlige ulemper til denne. Juridisk forgreninger kan være ødelæggende for en læge, der er sagsøgt. Hvis han bliver fundet skyldig i fejlbehandling, kan en læge være forpligtet til at miste sit hjem og vende i løbet af aktiver med henblik på at betale den vindende part. Desuden kan hospitaler, der ikke tillader læger at praktisere i deres faciliteter, hvis de ikke er dækket af nogen forsikring.

Hvad er et Letter of Indemnity?
Hvad er Mitigation Banking?
Hvad er en opgørelse Profit?
Hvad er en banklicens?
Hvad er en typisk pris?
Hvad er en beskyttende Tarif?
Hvad er langsigtede aktiver?
Hvordan vælger jeg den bedste Fundraiser temaer?
Hvad er realkreditforsikring?
Hvad er en liste Kontrakt?
Hvad er en føderal Dental Plan?

Leave a Reply

trade online