Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​Individuelle Health Insurance?

Mange faktorer påvirker prisen på individuelle sygesikring, herunder et erhverv, alder, lokalitet, generelle sundhed historie, og de fordele, udelukkelser og selvrisikoen forbundet med de individuelle sygeforsikring plan. De faktorer, der påvirker prisen svarer til de faktorer, der påvirker udgifterne til gruppe sygesikring. Derudover, andre eksterne faktorer påvirker sundheden forsikringspræmier, som medicinsk omkostninger, omkostningerne ved at overholde reglerne, og selskabets samlede driftsomkostninger.

Et forsikringsselskab kan bruge sin besættelse som en faktor ved beregning af præmien baseret på den risikofaktor af besættelsen. For eksempel kan en ansøger i en høj-risiko felt nødt til at betale højere præmier end en ansøger i en relativt lav risiko område. Forsikringsselskaber ansætte risikoanalytikere og bruge computeren algoritmer til at bestemme præmier.

En ansøgers landestandard eller geografi har et lignende virkning som et erhverv. For eksempel, hvis beboere i et bestemt område have en højere sandsynlighed for at udvikle sygdomme forårsaget af miljømæssige problemer, såsom luftforurening så alle i området kan blive nødt til at betale en højere præmie. Ansøgernes generelle helbred giver også forsikringsselskaberne en idé om den langsigtede omkostninger forbundet med levering af sundhedsydelser.

En relativt sund person kan forventes at koste virksomheden færre penge end en usund person, hvilket normalt resulterer i en præmie forskel. En persons medicinske historie er også indregnes, når fastsættelsen af ​​omkostningerne af individuelle sygesikring. Hvis en ansøger har en historie af sygdom, kan den præmie, være en smule højere. Andre faktorer, såsom allerede eksisterende forhold, der kræver øjeblikkelig behandling og dækning, betragtes også inden for sundheds-planen omkostninger.

En af de vigtigste faktorer, der afgør prisen på den enkeltes sundhed forsikring er niveauet for den sundhedsplan. En sundhedsplan, der dækker færre elementer, eller har relativt lav caps, vil sandsynligvis have en lavere præmie end et sundhedsvæsen, der dækker mere og har højere grænser. Derudover planens fradragsberettigede eller co-pay omkostninger spiller også en faktor i prisen på den enkeltes sundhed forsikring.

Hvad er derivater Swaps?
Hvad er en Passbook?
Hvad er en udenlandsk direkte investeringer?
Hvad er en Treasury Bill?
Hvad er langsigtede aktiver?
Hvad er en reservation pris?
Hvad er et afskrivningsberettiget koste?
Hvad er en konkurrencemæssig fordel?
Hvad er en back-of-the-Napkin Idea?
Hvordan laver jeg gode investeringer?
Hvad er det ansvar af en revisor?

Leave a Reply

trade online