Hvilke faktorer påvirker rådsmedlemmerne »Vederlag?

Et byrådsmedlem er et folkevalgt i en kommune, som regel repræsenterer en by eller amt. Der er flere alternative navne, som rådmand, eller rådmand. Præcis hvordan byrådsmedlemmer vederlag værker varierer fra land til land og ofte fra råd til råd. Nogle er udbetalt løn, mens andre kun modtager en godtgørelse.

I mange råd, ikke at være et byrådsmedlem ikke bære en løn. Dette er fordi det formelt set som at udføre en borgerpligt snarere end at udføre et arbejde. Rådsmedlemmerne ofte udføre den rolle på deltid, samtidig fortsætte i deres tidligere beskæftigelse. Dette kan ses som en fordel, da det betyder byrådsmedlemmer holde kontakt med det lokale erhvervsliv.

Andre steder, gør byrådsmedlemmer modtager en løn. Det er mere almindeligt, hvor arbejdet ses som en fuldtids rolle. I nogle tilfælde kan en del af denne løn er fritaget for indkomstskat.

Hvor byrådsmedlem vederlag indebærer ikke en løn, vil der normalt være en godtgørelse. I nogle tilfælde er dette blot indebærer godtgørelse for faktiske udgifter, såsom rejseudgifter i at deltage i møderne. Nogle råd tilbyder faste kvoter til at dække omkostninger såsom kommunikation med lokale vælgere. Mange kommuner betaler en stor fast godtgørelse, der er designet til at kompensere byrådsmedlemmer for den tid de bruger på deres arbejde.

På nogle set-ups, varierer rådmænd vederlag afhængigt af den særlige rolle, et byrådsmedlem opfylder. Dette kan eksistere i et råd, der bruger et forretningsudvalg i stedet for komitésystem. I sidstnævnte, er Rådet opdelt i udvalg, der beskæftiger sig med bestemte emner, og derefter mødes sammen som en helhed. I det tidligere, udnævner det regerende parti et skab medlem for hvert emne, med et kabinet møde at tage mere af en dag-til-dag rolle og hele Rådet i en tilsynsførende og tilsynsrolle. Med sådanne systemer, er det muligt for medlemmer af kabinettet for at modtage en højere løn end almindelige byrådsmedlemmer.

Hvem bestemmer, hvor meget byrådsmedlemmer vederlag bør også varierer. Et fælles system er et uafhængigt panel til at fremsætte en henstilling, idet der tages hensyn til leveomkostninger i området. Rådsmedlemmerne stemmer derefter om du vil acceptere denne anbefaling, og kan beslutte at tage færre eller flere penge.

Hvis en uafhængig kilde sæt byrådsmedlem vederlag, vil det almindeligvis ændre sig i takt med en anden faktor som inflation, eller betale for ansatte i kommunen. Hvor byrådsmedlemmer sætte deres egen løn, kan valget cyklus være en faktor. Generelt byrådsmedlemmer vil være varsom med at tildele sig selv store stigninger kort før et valg, da dette kan ses negativt af vælgerne.

Hvad er de bedste tips til Gold Bullion Trading?
Hvordan jeg Dispute et lovforslag?
Hvad er eksterne økonomier i skala?
Hvad Combat betale?
Hvordan vælger jeg den bedste Gæld samlegodsspeditør?
Hvad er et udskudt Charge?
Hvad er regnskabsskandaler?
Hvad er forskellen mellem indkomstskat, punktafgifter, og direkte beskatning?
Hvordan beregner jeg månedlige Living udgifter?
Hvad er en Bond citat?
Hvad er en rød Penny?

Leave a Reply

trade online