Hvilke grupper er betragtes som høj-risiko drivere?

Højrisiko-chauffører omfatte mennesker med begrænset kørsel erfaring, mennesker med en historie af billetter, hensynsløse bilister, og folk der kører visse former for køretøjer. Chauffører i denne kategori sommetider har svært ved at finde forsikringer og som regel betale højere præmier for bilforsikring. Det kan være nyttigt at arbejde med en forsikringsmægler, der har specialiseret sig i højrisiko-drivere for at få den bedste aftale om forsikring, da disse forsikringer fagfolk vide alt om de tilgængelige muligheder for mennesker med forskellige former for kørsel historier.

Nye drivere omfatter teenagere, der netop har modtaget deres licenser, såvel som voksne, der fik deres licens senere i livet. En forsikring agentur vil spørge om, hvor mange års kørsel erfaring en person har, og kan vægten præmierne i overensstemmelse hermed. Teenagere og unge voksne er også en kategori af risici, som folk i henhold til 25 tendens til at være mere tilbøjelige til at komme ind i ulykker på grund af manglende erfaring og andre faktorer.

Billetter er en anledning til bekymring så godt, især hvis de er for alvorlige overtrædelser. En historie om kørsel under påvirkning citater gør nogen en potentielt farlig driver, ligesom billetter og billetter til ting som hastighedsoverskridelser og hensynsløs kørsel. Disse høj risiko drivere er en bekymring for forsikringsselskaber, da de er mere tilbøjelige til at skulle udbetale om disse politikker, og som kan udsætte organ til økonomiske risiko.

Visse køretøjer er også en årsag til bekymring. Mennesker med sportsvogne og motorcykler kan have problemer med at finde forsikringer, fordi de betragtes som højrisiko-chauffører. Deres køretøjer kan være mere tilbøjelige til at blive stjålet, og forsikring agenturer har tendens til at tro, at disse bilister vil være mere tilbøjelige til at hastighed, komme ind i ulykker, og udsætte sig selv for fare på grund af deres valg af bil. Dette gælder især i tilfælde, hvor en person har en historie af foranstående krav på en forsikringspolice.

Højrisiko-chauffører kan undertiden trække sig ud af denne kategori ved at arbejde for at forbedre deres registreringer. Enkle trin som at tage fordel af trafik skole til klare billetter kan være meget nyttigt, som kan udøve forsigtighed for at undgå ulykker. Mennesker med en historie af kørsel under indflydelse måske overveje rådgivning og andre muligheder for at hjælpe med at begrænse risikoen for fremtidige episoder, og chauffører kan også tage defensiv kørsel kurser for at vise en interesse i at forebygge ulykker og være en bedre driver. Sådanne kurser kan reducere forsikringspræmier og få agenturet til at føle sig mere trygge ved at skrive en politisk for en chauffør med nogle sorte mærker på hendes rekord.

Hvad er et påkrav?
Hvad er de forskellige typer af Simple Ledgers?
Hvad er en nostro-konto?
Hvad er investeringerne?
Hvad er en tredjepart Collection?
Hvad er emissionshandelsdirektivet Market?
Hvad er nedgearing?
Hvad er eksotiske derivater?
Hvad er en kapitaltilførsel?
Hvordan sælger jeg skrot guld?
Hvad er en salgskvote?

Leave a Reply

trade online