Hvilke råd vil hjælpe mig med at gemme på en elregning?

Besparelse på en el-regningen kan være en vigtig del af administrationen af ​​husstanden udgifter. Der er et par nemme ting du kan gøre på en dag til dag basis for at ændre eller skære ned på brugen, og reparation eller udskiftning af apparater kan også hjælpe dig med at spare penge. Den nemmeste måde at sænke din elregning, er at skære ned på potentielt spild strømforbrug. En anden er at afgøre, om prisen på el i dit område er billigere i visse timer af dagen. En langsigtet måde at spare på el-regningen er at købe lav energi enheder, når det er på tide at udskifte eksisterende enheder.

Kortvarig måder omgående besparelse på el-regningen indebære en ændring af dit forbrug. Nogle af de største kilder til strømforbrug i mange hjem omfatter belysning og opvarmning. Leaving lys slukket i løbet af dagen kan hjælpe med at reducere el-regninger, og indstilling af termostaten lavere i dagtimerne kan have samme virkning, hvis du har en elektrisk ovn. Om natten kan du tænde lyset slukket i lokaler, der ikke bliver brugt, som også kan spare elektricitet. Slukning af varme til ubrugte lokaler, kan også producere en besparelse.

Korrekt isolering og af høj kvalitet vinduer kan også hjælpe dig med at spare på elregningen. Dårlig isolering eller ineffektive vinduer kan give varme til at slippe ud, hvilket resulterer i din ovn køre mere, end det ellers skulle. Installation af isolering og vinduer kan være dyrt, men forbedringer som disse kan resultere i en drastisk besparelser på din elregning over tid.

Energieffektive apparater kan være en anden måde at spare på el-regningen på længere sigt. Strømbesparelse vandvarmere, ovne, køleskabe og andre apparater, der kan skabe drastiske besparelser i løbet af årene. On demand vandvarmere kan også hjælpe med en høj el-regningen, da de ikke spilder energi, opvarmning og genopvarmning store kar med vand. Hvis naturgas er tilgængelig på dit hus, erstatter en el-ovn eller vandvarmer med en, der kører på gas, kan også hjælpe med at spare på el-regningen.

Afhængig af det område du bor i, kan du opleve, at strømmen er billigere på bestemte tidspunkter af dagen. Mange områder har peak og slukke spidsbelastningsperioder, som kan hjælpe med at spare på el-regningen, hvis du har tid dit forbrug. Løb apparater som opvaskemaskiner, tøj vaskemaskiner og tørretumblere uden for de travleste tidspunkter vil ikke reducere dit energiforbrug, men kan sænke din elregning alligevel.

Hvad er ejendomsskatter?
Hvad er en Fiduciary Bond?
Hvad er en Medicare afdragsplan?
Hvad sker der med mine 401 (k) Når jeg Afslut mit job?
Hvad er Online Banking?
Hvad laver en Bonding virksomheden gøre?
Hvad Er Commodity Channel Index?
Hvad er en handelsbeholdning?
Hvad er Commodity Futures?
Hvordan opbygger jeg en stærk Fixed Income portefølje?
Hvad er de bedste tips til Professional Financial Management?

Leave a Reply

trade online