Hvilke slags ting kan gøre Min Credit Score Go Down?

Din Fico kredit score, et tal mellem 300 og 850, bliver brugt af långivere, som en indikation af, hvorvidt du vil være tilbøjelige til at tilbagebetale din gæld. Da din kredit score påvirker alt fra din evne til at få et kreditkort til din evne til at sikre et realkreditlån, vel vidende, hvad der kan gøre dit kredit score gå ned er afgørende.

En af de mest almindelige årsager folk ser deres kredit score går ned, er en sen betaling. Långivere, der ser på din kredit rapport kan se, om du 30, 60, 90 eller flere dage kriminelle på en konto. Hvis du er meget sent med en betaling, forventer at se din kredit score gå ned. Af denne grund, kan forbrugerne med en fortid historie langsommelighed beslutte at benytte sig af den automatiske regningen betaler tjenester, der tilbydes af mange banker.

Da 15% af din kredit score er baseret på længden af ​​din kredit historie, der kun nye konti i dit navn kan gøre din kredit score gå ned. Af denne grund, har tendens til yngre forbrugere til at have lidt lavere kredit score end deres ældre kolleger – selv hvis alle andre faktorer er lige. For at øge din score, skal du undgå konstant afslutte gamle konti. Selv hvis du har et kreditkort, du sjældent bruger, skal du lade den konto åben, så långivere ser det som en mangeårig del af din kredit historie.

Kreditbeløbet forespørgsler foretaget på din rapport kan også gøre dit kredit score gå ned. Dette skyldes, at långivere mener, du kan have planer om at gå på udgifter amok, hvis du forsøger at åbne flere nye konti i en kort periode. For at holde din score op, ikke gælder for kreditkort eller lån, medmindre de er absolut nødvendige. Men da personlige henvendelser ikke vil påvirke dit kredit score, er det fint at anmode om en kopi af din kredit rapport regelmæssigt for at kontrollere, om uoverensstemmelser eller tegn på identitetstyveri.

Mens konkurs kan give en ny start for dem, i alvorlige økonomiske vanskeligheder, indgive konkursbegæring vil gøre dit kredit score gå ned betydeligt. Derudover vil en konkurs arkivering ophold på dit kredit rapport med 10 år. Typisk vil indgive konkursbegæring gøre din kredit score gå ned med 160-220 point.

Hvis du for nylig har været nægtet kredit, fordi din score er for lav, skal du ikke blive afskrækket. Siden Fico Pointsystemet er designet til at tillade de seneste god opførsel for at kompensere for fortidens fejltagelser og gøre en bevidst indsats for at bruge kreditkort ansvarligt og betale dine regninger til tiden, vil gradvist øge din score. Det er ikke en nem proces, men resultatet er værd at den ekstra indsats.

Hvad er en UPREIT?
Hvad er det schweiziske Procedure for opkøb Gold?
Hvad er en universalarving?
Hvad er Pension Lån?
Hvad er en Land realkreditlån?
Hvad er en euro’en Market?
Hvad er en Countertrend strategi?
Hvad er en Picking liste?
Hvad er Muni lukkede fonde?
Hvad er en venturekapitalist?
Hvad er en bilforsikring Premium?

Leave a Reply

trade online