Hvilken rolle spiller den økonomiske forvaltning i den offentlige sektor?

Offentlige finanser refererer til de indtægter, som indsamles af offentlige embedsmænd i deres officielle kapacitet og den måde, de vil bruge penge. De vigtigste områder til bekymring i relation til den offentlige finansielle forvaltning er en virksomhed med et effektivt system for fordeling af offentlige ressourcer med deraf følgende virkninger på makroøkonomiske faktorer og den metode, som den nationale indkomst er fordelt. Som sådan omfatter en undersøgelse af den økonomiske forvaltning i den offentlige sektor en analyse af den måde, hvorpå regeringen kan samle ressourcer på en effektiv måde og tildele de ressourcer effektivt. Dette kan opnås ved indførelse af mål, ansvarlighed, indsats mod gennemsigtighed, effektiv udvikling og styring af aktiver samt lydhørhed over for globale forandringer.

Det første skridt i retning af en forsvarlig økonomisk forvaltning i den offentlige sektor, som i enhver anden virksomhed, er fastsættelsen af ​​både kort-og langsigtede mål. Når ledere er valgt, skal de sætte mål, at de håber at opnå i deres officielle termer. Dette er i tillæg til de etablerede statsligt ansvar, såsom sikkerhed, sundhedsvæsen, infrastruktur og velfærd. Når offentligt ansatte kender deres planer, vil de så have en ramme for tildelingen af ​​finanser på at realisere disse planer. Denne yderligere instills en følelse af ansvar udgifter i embedsmænd og gør det også lettere for borgerne at holde dem ansvarlige for deres udgifter, når det falder kort af planen.

En anden faktor, som tilskynder og letter en forsvarlig økonomisk forvaltning i den offentlige sektor er oprettelsen af ​​en struktur, hvor de finansielle aktiviteter for regeringen, både på lokalt og nationalt plan, der stilles til rådighed for medlemmer af samfundet. Når de offentligt ansatte ved, at deres udgifter vaner er under lup, vil dette tilskynde dem til at være mere ansvarlig og velovervejet i anvendelsen af ​​de offentlige finanser. En af de metoder, hvor udgifterne af embedsmænd kan blive nøje overvåget, er gennem regelmæssige officielle udgifter rapporter og nærmere analyse af frie medier. Hvis offentligt ansatte forstå, at eventuelle finansielle uregelmæssigheder, vil blive afsløret af medierne og andre samfund vagthunde, vil de blive opfordret til at deltage i en bedre finansiel praksis.

Forsvarlig økonomisk forvaltning i den offentlige sektor omfatter udvikling og forvaltning af eventuelle aktiver knyttet til et land. For eksempel, hvis et land har naturlige ressourcer, såsom råolie det er en pligt for de offentlige ansatte til at udvikle de ressourcer og til at håndtere indtægterne fra sådanne ressourcer til gavn for samfundet i almindelighed. I tilfælde af råolie, kan dette omfatter etablering af raffinaderier og fordelingen af ​​indtægter fra råolie og relaterede produkter til brug for områder.

Hvad er en Microfinance Bank?
Hvad er fordele og ulemper ved Carbon skat?
Hvad er Forvaltningskonti?
Hvad er en Financial Accounting Analyse?
Hvad er et negativt cash flow?
Hvad er et fast Asset Inventory?
Hvad er en Fiduciary Bond?
Hvordan laver jeg sikre investeringer?
Hvad er fleksibel Premium Justerbar Life Insurance?
Hvordan ansøger jeg om arbejdsløshedsforsikring?
Hvad er en aftale om sikkerhedsstillelse?

Leave a Reply

trade online