Hvor lang tid tager Konkurs processen tage?

Den tid, det tager for en til at indgive konkursbegæring og har en gæld udledes varierer meget. Det afhænger af, hvilke typer af konkurs en agter at fil, og også hvor hurtigt man kan samle oplysninger om indkomst, og alle ens gæld. De fleste privatpersoner fil enten kapitel 7 eller kapitel 13 konkurs. Den type for indgivelsen i høj grad ændrer konkurs processen.

Kapitel 7 konkursbegæring er den hyppigste proceduren, og er som regel gemt, når man ikke har et stort antal aktiver, man ønsker at beskytte. Generelt, man bruger en advokat, der har specialiseret sig i konkurs til hjælpefil alle de nødvendige papirer. De største tidsforbrug faktor, når man forbereder sig til at indgive kapitel 7 konkurs er at samle alle de nødvendige oplysninger i formularen. Hvis en person skylder penge til en lang række kreditorer, og disse kreditorer har solgt deres konti til inkassofirmaer, kan det være udfordrende at finde ud af præcis, hvem man skylder penge.

Normalt må man også give udsagn om indkomst, aktiver og skat rapporter som en del af kapitel 7 konkurs. Hvis en person ikke har holdt omhyggelige optegnelser af indkomst eller gæld, kan det være en udfordring at finde ud af alle disse oplysninger. En advokat kan gøre nogle af de benarbejde ved at opspore parter, der har købt ens gæld. Alle disse oplysninger skal samles, før der indgives, når det er muligt, så konkursen er erklæret uden komplikationer.

Normalt, når konkursen papirer er officielt indgivet, det tager for en måned eller to, afhængig af domstolene at fastsætte en dato, hvor én vil blive vist. På tidspunktet for rettens dato, yder alle papirer i orden, vil retten erklære en konkurs. Dette er så afslutningen af ​​de fleste, men ikke al gæld, ligesom studielån. På minimum, tager kapitel 7 konkursbegæring omkring en måned, og ofte adskillige måneder. Men når man hyrer en advokat, kan alle opkald fra kreditorer blive henvist til den advokat, der kan ende chikane af kreditorer.

Kapitel 13 konkurs er beregnet til at beskytte en person med et stort antal aktiver, som ud over normale levende krav. I stedet for afladning gæld. Kapitel 13 arbejder med kreditorer om at nedbringe gæld og komme op med rimelig betaling Forfaldsplaner til kapitel 13 konkurs kan konstrueres på en 3-5 år ad gangen. Det betyder, at man kan forvente at foretage betalinger månedligt i 3 – 5 år. I denne forstand, selv om konkursen er blevet erklæret kan betale den gæld vare i flere år.

Hvad er en Lead Auditor?
Hvad er en mangel brev?
Hvad er indtægter dele?
Hvad skal REO kapitalforvaltere Do?
Hvad er en Pension bekostning?
Hvad er en Estimering metode?
Hvad er udskudt godtgørelse?
Hvad er den nominelle kapital?
Hvad er cost plus pricing?
Hvad er Jumbo realkreditlån?
Hvad er en proportional skat?

Leave a Reply

trade online