Hvor ofte kan jeg få en gratis kredit rapport?

Den frekvens, som du kan få en gratis kredit rapport vil afhænge af, hvordan og hvorfor du anmoder om det. I USA, kan du anmode om en gratis kredit rapport fra hver af de nationale kreditoplysningsbureauer, mindst en gang om året. Man kan også anmode om en gratis kredit rapport, hver gang du bliver nægtet kredit på grund af din kredit historie.

I USA kan du få en kredit rapport hvert år, fra hver national kredit-rapportering bureau, uden at bruge en skilling. På din anmodning, skal transunion, Equifax, og Experian hver give dig en gratis kredit rapport hver 12 måneder. Man kan anmode om en gratis kredit rapport online, over telefonen eller via mail.

Du kan anmode om en gratis kredit rapport fra hver kredit-bureauet på samme tid. Dog kan det være en fordel at sprede dine ønsker ud, opnå en anden kredit rapport hvert par måneder. Derved kan du finde det lettere at holde trit med udviklingen i dit kredit-fil.

Hvis du bliver nægtet kredit, har du ret til at modtage en kopi af din kredit rapport gratis. En virksomhed, der benægter dig kredit, af denne grund, give skal du med oplysninger om kredit-rapportering agentur det bruges til at evaluere din kredit. Du skal anmode om din gratis kredit rapport fra den pågældende kredit-rapportering agentur.

Når en virksomhed beslutter at afslå din anmodning om kredit, er det forpligtet til at give dig navn og adresse på den kredit-rapportering agentur, der gav kredit rapport. Når du har modtaget denne information, har du en 30-dages frist til at anmode om din gratis kredit rapport. Hvis du tillader mere end 30 dage til at passere, kan du stadig få din kredit rapport. Dog skal du måske betale for det.

Husk, at du kan finde oplysninger om en kredit rapport, som ikke er til stede på en rapport fra et andet bureau. Dette skyldes, at kredit-bureauer ikke er forpligtet til at dele eller en liste over de samme oplysninger. Som sådan er det klogt at få en rapport fra hver agentur, især hvis du vil anvende for en stor mængde af kredit i den nærmeste fremtid.

For at modtage din gratis kredit rapport, bliver du nødt til at bekræfte din identitet. Generelt, vil du blive bedt om at oplyse dit nuværende kontaktoplysninger, fødselsdato og CPR-nummer. Du kan også give tidligere adresser og anden identifikation som en del af verifikationsprocessen.

Hvis du bor uden for USA, kan du være i stand til at få en gratis kredit rapport ved at tilmelde dig en retssag medlemskab med en kreditoplysning agentur eller et finansieringsselskab-relateret virksomhed. I Det Forenede Kongerige, dog kan du også få en gratis online kredit rapport om året. Som Credit Reporting lovgivninger er forskellige med hvert land, kan du forvente, at processen for at opnå en gratis kredit rapport for at være en smule anderledes, afhængigt af hvor du bor.

Hvad er mezzaninkapital?
Hvad er Chain Banking?
Hvad er katastrofal dækning?
Hvad er et afledt marked?
Hvad er en Notice of Assessment?
Hvad er Opsparingsbeviser?
Hvad er Land Banking?
Hvad er det økonomiske ansvar?
Hvad er en udbyttebetaling Date?
Hvordan jeg Estimate en lejlighed elregning?
Hvad er en Estimering teknik?

Leave a Reply

trade online