Hvordan annullerer jeg en direkte debitering?

Ved hjælp af en direkte debitering er en fantastisk måde at sørge for månedlige regninger afregnes rettidigt. Ved at arrangere at få betalingen debiteret for kontrol eller anden bankkonto, er der ingen grund til at sende betalinger via mail eller håndtere gælden på anden måde. Fra tid til anden, kan der være behov for at annullere et direkte debitering som forbruger foretager ændringer i forretningsforbindelser, ændringer banker, eller på anden måde genbestillinger hans eller hendes økonomi. Heldigvis kan dette normalt ske ved at meddele kreditor eller tjenesteudbyder på forhånd og samtidig anmelde banken af ​​ønsket om ikke længere at tillade direkte debitering, der skal behandles.

Efter at have fastslået at annullere et direkte debitering, er det første skridt til at underrette kreditor eller udbyder, du ønsker at fravælge den direkte debiteringstransaktion. Dette kan undertiden ske med et ansigt til ansigt besøge, hvis kreditor er baseret på et nærliggende område. På andre tidspunkter, vil forberede et formelt brev, som er leveret til kreditor være nødvendig. Brevet skal indeholde alle relevante oplysninger er nødvendige for at identificere den rette konto og annullere en direkte gæld. Oplysninger, såsom dit navn, som det vises på sælgers konto, postadresse, og banken kontooplysninger er forbundet med direkte debitering vil ofte være påkrævet.

Sammen med besøg kreditor personligt eller maile en formel anmodning om at annullere et direkte debitering, kan det være muligt at igangsætte ændringen online. Hvis kreditor eller leverandøren giver online adgang til kontoen. Du bør være i stand til at logge ind på denne konto og foretage ændringer i betalingsprocessen i øjeblikket på plads. Husk på, at med alle disse metoder, kan der være en periode, der kræves til at behandle opdateringen til din betaling præferencer. Når dette er tilfældet, er der chance for, at en mere direkte debitering vil blive behandlet, selv efter du har indsendt ændringen.

Når kreditor eller leverandøren meddelt, at du ønsker at annullere et direkte debitering, meddele din bank om aflysningen. Giv en kopi af Deres brev til leverandøren eller eventuelt en kopi af bekræftelsen nummeret modtaget, når de direkte debitering blev aflyst online. Afhængigt af bank-love, der gælder i din jurisdiktion, kan dette være tilstrækkeligt for banken, som afviser enhver yderligere direkte debiteringer at opstå på din konto.

Skulle du være offer for identitetstyveri og opdager, at uautoriserede debiteringer er ved at blive foretaget på kontoen, arbejde med din bank om at lukke den pågældende konto og overføre dine penge til en ny. Banken kan også hjælpe indlede en undersøgelse for at opspore oprindelsen af ​​den svigagtige aktivitet ved at rapportere den uautoriserede debiteringer til retshåndhævelse. Denne fremgangsmåde kan også være nødvendigt, hvis en kreditor tager en usædvanlig lang periode for at behandle din anmodning om at annullere en direkte debitering, da det godkendelse af debitering ikke automatisk overført til den nye konto uden dit samtykke.

Hvad er Short-Term Financial Management?
Hvordan vælger jeg den bedste cash Deposit Tasker?
Hvad er et bruttoresultat på Sales?
Hvad er de forskellige typer af fundraisers?
Hvad er en ETF?
Hvad er 1099 Fradrag?
Hvad er Captive Insurance?
Hvad er de forskellige typer af pensionsordninger?
Hvad er Fund Accounting?
Hvad er det bedste spørgsmål til Spørg en Real Estate Broker?
Hvordan Valutakurser Sæt?

Leave a Reply

trade online