Hvordan arrangerer jeg et SSI direkte deponering?

Arrangere om et supplerende Security Income (SSI) direkte deponering kan være en praktisk måde at modtage ydelser. Modtagelse af SSI fordele gennem direkte indskud blot kræver, at berettigede personer er nuværende modtagere af SSI fordele og have en gyldig bankkonto. For dem, der allerede modtager fordele gennem papirchecks sendes med posten, kan processen med at skifte til et direkte depositum være afsluttet ved at kalde en Social Security kontor, ved at ændre modtagerens SSI konto status online via SSI hjemmesiden, eller ved at udfylde en ændre form og levere det til et lokalt socialkontor. Personer begyndelsen processen med at ansøge om SSI fordele nødt til at tilkendegive deres interesse i at modtage fordele gennem et SSI direkte indskud på deres ansøgning.

Relevante personlige oplysninger, såsom CPR-nummer, vil sandsynligvis være nødvendigt når du kalder en Social Security kontor til at oprette eller ændre fordele. Kontrol af sådanne oplysninger er almindeligvis kræves før en Social Security Officer kan ændre status af fordele levering til et SSI direkte indbetaling. Bankkontooplysninger, herunder kontonummer og routing-nummer, vil også være nødvendigt at oprette et SSI direkte indbetaling. En routing nummeret er generelt en ni-cifret nummer, der bruges til at identificere en bank og mere specifikt, grenen placering. Social Security officerer vil bruge disse oplysninger til at sikre, at SSI automatiske betalinger præcist er deponeret i den korrekte bankkonto.

SSI fordele modtagere kan også besøge SSI hjemmeside for at skifte fordele levering til direkte deponering. Det kan generelt være afsluttet uden at tale med et SSI-repræsentant. Når oplysningerne er opdateret via modtagerens konto på hjemmesiden, vil en bekræftelse af ændringen sendes til modtagerens adresse. Denne bekræftelse kan også give den dato, hvor den første direkte indbetaling vil forekomme.

En papirform anmoder om en ændring i SSI fordele levering er også generelt til rådighed for modtagere, og kan erhverves via SSI hjemmeside eller en lokal Social Security kontor. Dette er en mulighed for dem, der ikke har internetadgang, eller for personer, der foretrækker ansigt til ansigt interaktion med Social Security personale. Disse repræsentanter er generelt klar til at besvare modtagernes spørgsmål. Udfyldte skemaer kan sendes med posten eller afleveres personligt til det lokale Social Security kontor. Som med enhver form for ændring i SSI fordele levering, vil relevante personlige og bankkonto oplysninger være forpligtet til at oprette et SSI direkte indbetaling via papirform.

Hvad er økonomisk afhængighed?
Hvad er omkostningsbesparelser?
Hvad er forhandlingsstyrke?
Hvad er Young Driver Insurance?
Hvad er Short-Term Financial Management?
Hvad er koncernens Term Life Insurance?
Hvad er en gennemsnitlig daglig Balance?
Hvad er de forskellige måder at betale ett Gas Bill?
Hvad er almindelige kilder til Working Capital?
Hvad er en NSF Check?
Hvad er bedste måde at spare for private skolepenge?

Leave a Reply

trade online