Hvordan beregner jeg Leveomkostninger udgifter?

Din leveomkostningerne er en figur, der repræsenterer den mængde penge, der kræves for at vedligeholde din livsstil på en bestemt standard. For at beregne din nuværende leveomkostninger, kan du oprette en kategori for hver af dine tilbagevendende omkostninger til leveomkostninger. Du vil typisk have en kategori for alt fra husleje og realkreditinstitutter udgifter til dem, du står over for mad og tøj. Du kan derefter gennemgå regninger og kontoudtog fra de sidste seks måneder, og tilføje op totalerne du har betalt for hver kategori i løbet af denne periode. Du kan derefter tilføje om måneden beløb i disse kategorier til at komme op med en gennemsnitlig samlet brugt hver måned og føje fem procent til denne alt for uventede udsving

dette sidste tal er din leveomkostninger alt.

Din leveomkostninger udgifter vil sandsynligvis omfatte omkring 11 forskellige udgiftskategorier. Du får sandsynligvis brug for en kategori til dit husleje eller prioritetslån og hjælpeprogrammer, en for transport, og et andet for forsikring. Du kan også have kategorier, for børnepasning, mad og tøj udgifter. Som du forberede sig på at gøre dine beregninger, kan du også oprette en kategori for kreditkort gæld og andre lån samt separate kategorier for underholdning, abonnementer, og penge du har lagt i besparelser. Derudover kan du oprette en kategori for diverse udgifter.

Når du har oprettet separate kategorier til leveomkostningerne udgifter, kan du fortsætte ved at finde den gennemsnitlige månedlige beløb, du bruger på hver kategori. For at gøre disse beregninger, kan du gennemgå regninger, kontoudtog, og selv regning noter, du har holdt og tilføje det beløb, du har brugt i hver kategori for at få totaler for hver af de sidste seks måneder. Derefter kan du gennemsnitligt hver kategori ved at tage det samlede beløb, du har brugt på hver kategori i de sidste seks måneder, og dividere det med seks. Endelig kan du tilføje gennemsnit for hver kategori for at komme op med en total, der repræsenterer dit gennemsnitlige månedlige regning. Du kan have svært ved beregning af diverse udgifter, men tilføjer 15 procent til gennemsnittet af dine øvrige månedlige udgifter er en god måde at håndtere dette.

Ved beregning af dine omkostninger til leveomkostninger, er det fornuftigt at tage højde for uventede udsving i de beløb du skal betale. For at gøre dette, kan du tilføje fem procent til din samlede gennemsnitlige månedlige udgifter. Denne total er din leveomkostninger regning.

Hvad er udskudt godtgørelse?
Hvad er revisionsbevis?
Hvad er fordele og ulemper ved en subventionerede lån?
Hvad er en enhedspris?
Hvad er finansiel læse og skrive?
Hvad er direkte Deposit?
Er Renter af Opsparingsbeviser Skattepligtig?
Hvad er en ATM-kort?
Hvad er kredit?
Hvad er de forskellige typer af Stock Option Trading System?
Hvad er en Oversvømmelse Insurance Elevation-certifikat?

Leave a Reply

trade online