Hvordan beregner jeg min indkomstskattepligt?

For at beregne indkomstskattepligt, en person har behov for at overveje en række tal. Afhængig af hvor skatteyderen bor, og i hvilket organ, som vedkommende er forpligtet til at betale skat, vil han som regel nødt til at tilføje sin indkomst, og derefter trække alle tilladte fradrag og kreditter. Dette vil efterlade et tal, der repræsenterer det beløb, som skatteyderen skal betale skat. Endelig kan den skattepligtige har behov for at anvende en procentsats, som leveres af beskatte agentur ved at gange sin justerede indkomst af afgiften procentsats. Svaret ville være skatteyderens ansvar.

Et godt sted at starte er med at finde ud af den samlede indkomst, den pågældende person har modtaget for året. Afhængig af beskatning af organets regler, kan en skatteyder nødt til at medtage indtægter, han tjente, visse typer af kapitalindkomst og gaver. Han kan også omfatter indtægter og interesse fra investeringer. I nogle tilfælde kan ejendele erhvervet inden for en beskatning periode tæller også. Indkomstskattepligt beregninger kan endda inkludere ting som bonusser og tips.

Når den skattepligtige har en samlet indtægt beløb, er beregningen af ​​fritagelser for indkomstskat i det næste trin. En skattefritagelse tillader en skatteyder at holde en del af sin indkomst adskilt fra sin skattepligtige indkomst. For eksempel, i nogle lande er en del af en skatteyders indkomst fritaget for afgifter, hvis han har forsørgerpligt, og han kan nyde mere undtagelser, hvis han har mere end én afhængig. Der kan være andre former for undtagelser så godt, og hver af dem kan bruges til at reducere den skattepligtiges skattepligtige indkomst og samlede ansvar.

Næste på listen er indkomst fradrag. Ofte er disse udgifter skatteyderen havde, som kan trækkes fra hans samlede indkomst. For eksempel, i nogle lande kan en skatteyder fratrække en del af hans erhvervsmæssige udgifter fra sin skattepligtige indkomst. Nogle beskatte agenturer også tillade fradrag for ting som børnepasning udgifter, lægeudgifter, uniformer købt til arbejde, og flytte udgifter, der er relateret til beskæftigelse.

Efter at have brugt fritagelser og fradrag, for at reducere skattepligtige indkomst, typisk en skatteyder refererer til beskatning af agenturets retningslinjer for at beregne sin indkomstskattepligt. I nogle steder, vil den skattepligtige anvender en procentsats for at finde ud af sit ansvar. For eksempel kan han være forpligtet til at betale 10 procent af sin indkomst efter fritagelser og fradrag. Andre beskatte agenturer kan kræve skatteydere til at henvise til et bord eller anden dokumentation for at placere ansvar, hvilket er det beløb, som skatteyderne skal betale.

I visse skattejurisdiktioner kan en skatteyder også bruge skattefradrag til at reducere det beløb, han skal betale i skat. Disse kreditter er ofte anvendelse efter skat er beregnet. I stedet for at bruge dem til at nedbringe den skattepligtige indkomst, kan en skatteyder bruge dem til at reducere sin skattebetaling. For eksempel, hvis en skatteyder har beregnet sin indkomst skattepligtig, og opdagede, at han skylder $ 1000 US Dollars (USD) kan ansøge en skattelettelse på $ 200 USD og betale $ 800 USD i skat i stedet for $ 1000 USD. En afgift enhed kan give skattefradrag for en lang række årsager, herunder overbetaling af skatter i et tidligere år, at være en lav indkomst skatteyder, eller adoptere et barn.

Hvordan får jeg gasregning hjælp?
Hvordan vælger jeg den bedste Portfolio Management strategier?
Hvad er udenlandsk valuta Credit?
Hvad er forudbetalt virtuelt kreditkort?
Hvad er en licens Bond?
Hvad er finansiel risiko?
Hvad er en kapitalindsats?
Hvad er en frossen Pension?
Hvad er en Broker af Record?
Hvad er en regnskabsmæssig post?
Hvad er en likviditet Event?

Leave a Reply

trade online