Hvordan betaler jeg Self Beskæftigelse Skatter?

Selvstændig virksomhed skatter refererer til skatter, der betales af indkomst, som er blevet modtaget fra at være selvstændige eller som eneejer af en virksomhed. Når indgive en selvangivelse i USA, er selvstændige beskæftigelse skat betalt til Internal Revenue Service (IRS), og erklærede efter en tidsplan SE, der er færdiggjort og indsendt sammen med resten af ​​selvangivelsen dokumenter, såsom den 1040 formularen .

Fordi skattelovgivningen kan ændres hvert år, og kan helt sikkert være anderledes i andre lande, er det vigtigt at gennemgå ændringerne og lære de lokale regler om størrelsen af ​​skatter, der skal betales på arbejdsindkomst samt den måde, hvorpå indkomst skal skal deklareres. Freelancere, selvstændige entreprenører, eller eneejere af virksomheder er alle eksempler på personer, som kan være nødvendigt at betale selvstændig beskæftigelse indkomst, de har tjent ved at arbejde hele året. Borgere i en nation, der tjener indkomsten i andre lande ofte må erklære denne indkomst på deres selvangivelse, selvom mange nationer har skatteaftaler, så folk ikke ender på grund beskattes til begge lande.

Det er nødvendigt at beregne selvstændig erhvervsvirksomhed skatter baseret på en vis procentdel af arbejdsindkomst

Dette skyldes, at selvstændig beskæftigelse skatter vil typisk kun skal betales, hvis nettoindtægt er over et vist beløb. Skatteprocent procenter kan ændres årligt så godt, så vil det være nødvendigt at se disse op og gennemføre beregninger for at finde størrelsen af ​​afgiften. Gratis regnemaskiner kan findes online, og mange skat forberedelse software-programmer vil gøre disse beregninger og skabe de skattemæssige formularer automatisk. Det kan også være muligt at fratrække en del af selvstændig virksomhed betalte skatter fra den korrigerede bruttoindkomst, som kan reducere de resterende indkomst skyldige skatter.

Folk, der arbejder som freelancere eller kontraktansatte medarbejdere vil typisk nødt til at gøre kvartalsvis anslået skattebetalinger i løbet af året, hvor selvstændig beskæftigelse skatter er en del af. Skat agenturer tilbyde regneark til at hjælpe enkeltpersoner vurdere deres kvartalsvise betalinger. Underpayments eller springe den anslåede skattebetaling tilsammen kan føre til betydelige skattemæssige sanktioner ved slutningen af ​​året så det er meget vigtig at beregne disse tal og foretage betalinger til tiden.

Hvad er en bindingsperiode?
Hvad er det bedste tip for ædle metaller Trading?
Hvad er en 457a?
Hvad er en Glamor Stock?
Hvad er en lukket-End egenkapital?
Hvad er Financial Risk Management i Banking?
Hvad er CFA Institute?
Hvad er en Bean Counter?
Hvad er et oligopol?
Hvad er den ekstra indskudskapital?
Hvad er et agentur Theory?

Leave a Reply

trade online