Hvordan er ugentlige Ledigheden Fordele Bestemt?

Arbejdsløshedsdagpenge henvise til en sum penge, som regeringen eller nogen autoriseret repræsentant for personer registreret som arbejdsløse, som regel på en ugentlig basis. Ugentlige dagpenge beregnes på baggrund af den enkeltes indtjening i de foregående måneder, samt at antallet af pårørende, han støtter. Den faktiske formel for beregning kan variere afhængigt af placering.

Basen periode henviser normalt til de første fire kvartaler fra de fem kvartaler forud for den uge, hvor den enkelte har til hensigt at ansøge om dagpenge. De modtagne indkomst er angivet for hver af de fire kvartaler i basisperioden. De to højeste lønninger af de fire kvartaler, lægges sammen, vil være udgangspunktet for beregning. Bemærk, at hvis kun to kvartaler fra basisperioden havde indtjening, vil kun en tjener mest kvartal løn betragtes i de fleste tilfælde.

Det næste skridt i beregningen af ​​den ugentlige dagpenge er at dividere summen af ​​de enkeltes to højeste-tjener kvartaler med 26. Dette er antallet af uger i to kvartaler, og vil afgøre hans gennemsnitlige indtjening pr uge. Når vi beskæftiger os med et enkelt kvartals indtjening, skal tallet være fordelt med 13 i stedet, som er det antal uger i et kvartal.

Når den gennemsnitlige ugeløn er beregnet, skal tallet være delt i halve, og nedrundet til nærmeste hele enhed af valuta, som f.eks en dollar. En lille procentdel er normalt lægges til det beløb for hver økonomisk afhængig støttes af den enkelte. Dette vil være summen af ​​hans ugentlige dagpenge.

De præcise tal for factoring pårørende i formlen, varierer, således alle interesserede skal søge efter hans specifikke regeringen eller agentur hjemmeside og se detaljerne. Han kan også høre en arbejdsløshedskasse advokat, som så kan give svar til alle forespørgsler og bekymringer, han måtte have.

Nogle andre faktorer skal tages i betragtning når de anmoder om ugentlige dagpenge. Der er et maksimalt antal uger i et år, hvor den enkelte kan gøre krav på dagpenge. For USA er grænsen 26 uger i et år, i de fleste tilfælde, og ugerne måske eller måske ikke at være fortløbende. Bemærk, at regeringer og organer har specifikke budgetter tildelt per person og vil sjældent gå under deres minimale eller over deres maksimale beløb.

Der er nogle krav, der bør være opfyldt, før en person er berettiget til at ansøge ugentlige dagpenge. Han skal være registreret hos den relevante ministerium eller agentur, det være ledige på det tidspunkt, han ansøger om ydelser, og være fysisk og mentalt i stand til at arbejde. Han skal fortsætte sin jobsøgning, deltage kræves møder med den afdeling eller et agentur, og jævnligt hævder hans ugentlige fordele.

Der er monetære krav, at den enkelte skal opfylde så godt. Lønningerne i de sidste seks måneder af hans basisperiode skal være lig med eller mere end otte gange, hvad hans ugentlige dagpengesats vil være i de fleste tilfælde. Han skal også have tjent et minimum beløb i løbet af sin base periode, det krævede minimum, som vil variere baseret på placering. Kun hvis en person opfylder ovenstående kriterier, vil han være berettiget til at ansøge om dagpenge.

Hvad er en skattemæssige værdi?
Hvad er personlig forbrug?
Hvad er et behov baseret Scholarship?
Hvad er en skønsmæssig modtageren?
Hvad er kredit?
Hvad er forbindelsen mellem Flood Insurance og et realkreditlån?
Hvad er en monopolist?
Hvordan får jeg et realkreditlån, når selvstændig?
Hvad er et krav Note?
Hvad er Escrow?
Hvad er de bedste tips til Gold Bullion Trading?

Leave a Reply

trade online