Hvordan er værdien af ​​Aktier Bestemt?

Der er mange forskellige metoder, som investorer kan bruge til at bestemme værdien af ​​aktier, de ejer i et selskab, som en investering. Mange af disse vurderinger er baseret på statistiske modeller, der bestemmer virksomhedens reelle, eller indre værdi, i modsætning til den nuværende markedspris. Andre metoder til værdiansættelse af aktier projekt disse statistikker ind i fremtiden for at vurdere, hvad deres værdi vil være værd, hvis investor holder fast i dem. Nogle investorer vil måske foretrække at evaluere subjektive faktorer som virksomhedens ledelse eller virkningen af ​​aktuelle begivenheder på markedet, når man måler værdien af ​​aktier.

Aktier i et selskab repræsenterer en del af ejerskabet i selskabet. For eksempel har en person, der har 50 aktier i et selskab, der udsteder 50000 aksjer hvad der er det væsentlige 1 / 1000 ejerandel i dette selskab. Dette antal er meningsløse, medmindre det kan fastslås, hvad det interesse i selskabet er værd. Markedspriserne kan give nogle overvejelser om værdien af ​​aktierne, men investorerne normalt grave dybere for at forsøge at finde den reelle værdi af deres aktier, uanset hvad markedet siger.

For at bestemme værdien af ​​aktier, er statistiske nøgletal bruges ofte sammenligne nogle aspekter af selskabets værdi til markedsprisen. Disse nøgletal er afgørende, fordi de kan hjælpe med at skelne mellem om en virksomhed er ved at blive enten overvurderet eller undervurderet ved den aktuelle markedspris. For eksempel kan en virksomhed have en lav indtjening, hvilket betyder, at markedsprisen ikke er angiver, hvor godt virksomheden klarer sig. En investor, der ejer aktierne i dette selskab kan finde dem til at være mere værd end hvad markedet prisen indikerer.

Nøgletal, der kan projiceres ud i fremtiden kan også være meget nyttigt, når vurderingen af ​​værdien af ​​aktierne. For eksempel, hvis et selskab projekter høj indtjening i fremtiden kan det betyde, at deres aktier bliver mere værd i overensstemmelse hermed på det tidspunkt. Andele af bestande, der lover udbytte, som er bonus udbetalinger til investorerne ville også have en højere værdiansættelse niveauer til at afspejle disse betalinger.

Investorer, der ikke ønsker at stole udelukkende på statistikker kan også måle værdien af ​​aktier, de ejer i en bestemt virksomhed ved hjælp af en analyse af faktorer, der ikke kan reduceres til tal. En virksomhed med dårlig indtjening og et svindende aktiekursen kunne rebound baseret på ansættelse af ny ledelse. Derimod kunne et firma, der er tilsyneladende klarer sig godt skyldes for hårde tider på grund af en regulerende afgørelse i de værker, som kan drastisk påvirke erhvervslivet. Kyndige investorer anvender ofte en kombination af virkelige begivenheder og statistiske modeller til værdiansættelse af aktier.

Hvad er uventede fortjenester?
Hvad er udskudte indtægter?
Hvad er et Blended Rate?
Hvad er eksterne indtægter?
Hvad er en procentdel i Point?
Hvordan kan jeg gemme penge i et budget?
Hvad er VIX den Volatilitet Index?
Hvad er de bedste tips til Silver Trading?
Hvad er et område revision?
Hvad er en 529 Fradrag?
Hvordan vælger jeg de bedste kommercielle realkreditlån?

Leave a Reply

trade online