Hvordan er værdien af ​​en Bond Bestemt?

Med så mange forskellige obligationsudstedelser til rådighed i dag, er mange første gang investorerne ikke sikker på hvordan man kan gå om at afgøre værdien af ​​en obligation. Heldigvis beregning bond værdier er en forholdsvis enkel proces, der fokuserer på forståelse af to vigtige faktorer: det rentebeløb, obligationsudstedelsen betaler, og den aktuelle status for økonomien. Her er hvad du skal gøre for at fastslå den sande værdi af en obligation.

Et af kendetegnene ved den rentesats, der anvendes til en bestemt obligation eller gruppe af obligationer er, at satsen ikke er med forbehold for ændringer, spærring ethvert forsøg for udstederen til at rulle obligationsudstedelsen over i et nyt tilbud. Dette er ikke tilfældet for andre rentesatser, der gælder for andre typer af investeringer. Dette betyder, at der er en god chance for, at renten låst ind på en bestemt obligationsudstedelse kan være højere end den rente, indkomst, der kunne være tjent med andre investeringsmuligheder. Når dette sker, investorerne er villige til at betale mere for at købe obligationsudstedelsen, som igen driver op for værdien af ​​en obligation.

Dette er et vigtigt begreb at forstå, når det kommer til at gøre en præcis obligation beregning. Ved at forstå, at renter fra obligationen vil være konstant, mens andre faktorer vil variere, er det let at se, hvordan obligationen værdi kan svinge, efterhånden som økonomien skift. Når de rentesatser, der tilbydes af banker og andre dråber, værdien af ​​en obligationsudstedelse stigninger i sammenligning. På samme tid, hvis de nuværende økonomiske forhold resulterer i variabel rente at gå op, så obligationens værdi vil falde og blive mindre attraktive for potentielle købere.

Projektering værdien af ​​en obligationsudstedelse, før den faktiske køb er vigtig. For eksempel kan en obligation, der vil tage fem år at modne tilbyde en attraktiv rente, baseret på de nuværende økonomiske forhold. Men hvis der er en god chance for, at økonomien vil gennemgå en periode med inflation tre år efter købet, kan den relative værdi af obligationen i løbet at det inflationære periode faldet betydeligt. I virkeligheden, kan værdien af ​​obligationen falde til det punkt, at obligationsudstedelsen ikke er en god mulighed i forhold til andre investeringsmuligheder. Når dette er tilfældet, kan investor opnå et bedre afkast ved at investere i obligationer, der vil modne før den forventede periode med inflation begynder og derefter omdirigere den indtjening over i investeringer, som sandsynligvis vil klare sig godt i løbet af den inflatoriske periode.

Som med mange investeringsstrategier, er det vigtigt at styre investeringerne aktivitet, således at investor realiserer det største afkast muligt. Ved at forstå, hvordan du bestemmer værdien af ​​en obligationsudstedelse i løbet af livet af obligationen samt værdien af ​​obligationen på tidspunktet for købet, kan investorer træffe mere kvalificerede beslutninger om, hvad der bør og ikke bør føjes til porteføljen.

Hvad er en flad pris?
Hvad er Cost and Management Accounting?
Hvad er de forskellige typer af dag Trading signaler?
Hvad er Risk Premium?
Hvad er kapital?
Hvad er nogle karrieremuligheder for et finansielt Engineer?
Hvad er en overdragelse af realkreditlån?
Hvad er Handicap Indkomst Insurance?
Hvad er kriminalitet Insurance?
Hvad er en Momentum Trader?
Hvad er Core Banking?

Leave a Reply

trade online