Hvordan får jeg Bonded?

Nye virksomhedsejere ofte se på muligheden for at blive bundet. Processen med limning er væsentligt at sikre beskyttelse i tilfælde af, at omstændigheder finde sted, der forårsager en vis form for tab til en klient, såsom tyveri på den del af en af ​​dine medarbejdere. For at få limet vil sige at være beskyttet i situationer, hvor du eller dem, der arbejder for du undlader at indfri pagter lavet med en klient, hvilket sikrer kunden, at de vil få en slags kompensation for eventuelle økonomiske tab, som de opretholder som et resultat af dine fejl .

Processen med at få bundet varierer lidt fra en nation til en anden, afhængigt af hvilken type af regler og bestemmelser gælder for limning processen i det pågældende sted. Der er dog et par væsentlige, der har tendens til at anvende, når en person eller virksomhed ønsker at blive bundet.

Din første opgave er at nærme sig en binding selskab og lære hvilke typer af obligationer er til rådighed. Afhængigt af, hvor din bopæl, og den type arbejde, du udfører, kan du blive nødt til at sikre en eller flere obligationer for at give den rette beskyttelse til dig selv og dine kunder. Nogle eksempler på obligationer almindeligt udstedt, Skadesløsholdelse og betaling, Byd obligationer, Performance obligationer, og licens obligationer. En agent med limning selskab kan hjælpe dig med at afgøre, hvilke muligheder ville være i din bedste interesse.

Sammen med at beslutte, hvilke obligationer du har brug for, også processen med at få bundet indebærer opfylder betingelserne for status. I de fleste tilfælde vil dette betyde, at udfylde en formel ansøgning, samt forelægge en baggrund check. Nogle jurisdiktioner vil ikke udstede en obligation til alle, der har en kriminel baggrund. I andre tilfælde kan folk, der har været involveret i aktiviteter, der anses for noget minimal stadig være i stand til at få bundet. Den limning Virksomheden agent kan give oplysninger om de kvalifikationer, der gælder i dit område.

Sammen med kriminel baggrund kontrollere, vil de fleste virksomheder også tale med tidligere arbejdsgivere, forretningsforbindelser, og undersøge status for din økonomi som en del af kvalifikation processen. Indtil undersøgelsen er helt afsluttet, vil du ikke være i stand til at få bundet. Når limning virksomheden har bestemt du opfylder alle de nødvendige kvalifikationer, vil du blive tilbudt en række muligheder med hensyn til omfanget af den dækning, du kan etablere og betalingsplan for de præmier for at bevare din status.

Husk, at mange jurisdiktioner kræver, at status for bundet enkeltpersoner og virksomheder blive revideret fra tid til anden. Hvis der sker en ændring i dine økonomiske status eller du er fundet skyldig i en eller anden form for ulovlig aktivitet, er der en god chance for jeres bånd status vil blive annulleret, selv om alle problemer dateres til den periode, hvor limning var i kraft, fortsat vil være dækket. Afhængig af de regler, som gælder for den lokalitet, kan du ikke være i stand til at få bundet senere, selv om alle de spørgsmål, der førte til tilbagekaldelsen er løst.

Er jeg berettiget til Security Deposit interesse?
Hvad er en lukket økonomi?
Hvilke faktorer påvirke prisen af ​​en gas Bill?
Hvad er ikke-kontrollerende interesse?
Hvad er en Treasury Auktion?
Hvad er Private Equity Real Estate?
Hvad er en forpligtelse brev?
Hvad er glas Insurance?
Hvad er en bindingsperiode?
Hvad er en Counteroffer?
Hvad er en Security Trustee?

Leave a Reply

trade online