Hvordan får jeg en kulturmæcenat?

Der er en række forskellige måder at få en kunst sponsorat, og dine to bedste værktøjer typisk internettet og lokale netværk. Organisationer, der tilbyder kunst sponsorater omfatter virksomheder, offentlige enheder, og velgørende grupper. Du kan bruge internettet til at finde mange af disse potentielle sponsorater, men networking med din lokale kunstneriske samfund også kan føre til værdifulde muligheder. Hvis du har en lokal kunstnerisk koalition i din by, kan de være i stand til at matche dig med en kulturmæcenat. Du kan også have held at besøge hjemmesider af forskellige organisationer, der er kendt for at levere kunst sponsorater.

Det første skridt i at finde en kunst sponsorat kan være at netværk med lokale kunstnere i dit lokalsamfund. Hvis en lokal kunst koalition eksisterer, kan det være et godt udgangspunkt. Andre lokale kunstnere kan ofte deler deres erfaringer med sponsorater, tilskud og andre finansieringsmuligheder. De kan også være i stand til at give dig nyttige tips om at skrive give forslag og give dig andre nyttige oplysninger, der kommer med erfaring. Hvis du er en kunst studerende, kan du også kigge efter lignende grupper på campus.

Meget af den nødvendige forskning for at finde en kulturmæcenat kan også gøres ved hjælp af internettet. De fleste organisationer, der tilbyder kunst sponsorater vedligeholde websites, der indeholder alle de nødvendige ansøgningen oplysninger. Corporate sponsorer for kunst ofte indeholde relevante oplysninger eller andet sted på deres hjemmesider, som det vigtigste udbytte, de modtager, er positive omtale. Velgørende organisationer, som typisk nonprofit selskaber, ofte tilbyde sponsorater også. Nogle velgørende organisationer findes også specielt til at hjælpe kunstnerne finde sponsorater andre steder.

Regeringen kunst sponsorater kan findes på både nationalt og lokalt plan. Hvis dit land har et nationalt program, kan det være et godt sted at starte. I USA, typisk National Endowment for the Arts giver store summer hvert år, selv i økonomisk vanskelige tider. En række forskellige former for kunst er som regel sponsoreret, og specifikke programmer kan tilbydes som godt.

På lokalt plan er det ret almindeligt for kommunerne at yde sponsorater. Denne type kulturmæcenat er typisk sigte på at forbedre eller bevare den lokale kultur, og du kan undersøge om dit lokale eller regionale regeringer har disse programmer. Der kan være sponsorater eller tilskud til rådighed, eller kommunen kan tilbyde stipendier eller andre værdifulde muligheder.

Det er nogle gange også muligt at modtage en kunst sponsorat fra en filantropisk individ. Internettet har gjort denne proces nemmere end nogensinde før, og en lang række hjemmesider har været dedikeret til en sådan indsats. Når du søger efter denne type sponsorering, kan det være en god idé til omhyggeligt at undersøge ethvert websted, du bruger til at sikre, at du ikke får fanget i nogen form for svindel eller andre vildledende aktivitet.

Hvad er en tildeling af leje?
Hvad er Renteudgifter?
Hvad sker der med mine 401 (k) Når jeg Afslut mit job?
Hvad er en skatteklasse?
Hvordan indsender jeg en arbejdsløshedskasse Claim?
Hvad er en remortgage?
Hvad er forbindelsen mellem vareforbrug og vareforbrug?
Hvordan vælger jeg den bedste indlånsbevis konto?
Hvad er en Formular W-9?
Hvordan vælger jeg den bedste kreditkort forarbejdning maskine?
Hvordan starter jeg investere i fast ejendom?

Leave a Reply

trade online