Hvordan får jeg en Serie 65 licens?

Enhver med et ønske om at arbejde som en licenseret investeringer rådgiver repræsentant i USA skal begynde processen ved beståelse af Series 65 undersøgelse, der administreres af den finansielle industri Regulatory Authority (FINRA) og udviklet i regi af North American Securities Administrators Association ( NASAA). Et minimum kompetence eksamen, er Serie 65 test har til formål at skelne mellem dem, der besidder et acceptabelt niveau af viden inden for relevante emner fra dem, der mangler det. For at opnå en Serie 65 licens, skal kandidaterne opnå en passerer score på Series 65 eksamen, vil sende alle ansøgnings-og registreringsgebyrer med gældende statslige regulerende myndigheder, fil nødvendigt oplysningsdokumenter, og vente på at modtage en formel accept og anerkendelse af certificering.

Det første store skridt mod at opnå en Serie 65 licens ansøger til at sidde for Serie 65 eksamen. Ingen formelle forudsætninger for eksamen findes, og kandidater er ikke forpligtet til at sikre en sponsor. Mennesker, der er allerede tilknyttet et investeringsselskab blot filen et andet ansøgningsskema end dem, der ikke er. Test forberedelse og koncept revision anbefales til alle ansøgere og NASAA har skabt en undersøgelse skitse, der er tilgængelig for alle kandidater.

Der er 140 multiple choice-spørgsmål på Series 65 eksamen, og 130 af dem er vant til at bestemme en kandidat succes. Testen varer tre timer og indeholder spørgsmål inden for kundens investering anbefalinger og strategier, investeringsselskaber egenskaber, juridiske retningslinjer, etiske regler, økonomiske faktorer og forretningsoplysninger. En score på mindst 72 procent er nødvendig for passage af eksamen, som tillader en kandidat til at komme videre til næste trin i at sikre en Series 65-licens. De, der ikke opnår en forbigående score skal overholde FINRA-udpegede ventetider før du registrerer dig for efterfølgende eksamensforsøg, men der er ingen grænser for antallet af gange eksamen kan tages om.

Efter at rydde eksamen hurdle, skal dem, der søger en Serie 65 licens opfylde alle og alle yderligere specifikke krav til de værdipapirer, regulatorer af den stat, hvor de planlægger at arbejde. Denne proces varierer alt efter retskreds, men vil sandsynligvis omfatte betaling af ansøgnings-og registreringsgebyrer, og indsendelse af offentliggjorte dokumentation. Det kan også omfatte undergår en grundig baggrund check. Når disse trin er afsluttet, skal en potentiel modtager af en Series 65 licens vente på den endelige meddelelse om registrering som en investering rådgiver repræsentant. Når det er modtaget, kan den succesfulde ansøger begynde at rådgive kunder om investeringsstrategier og kontoadministration.

Hvad er en Settlor?
Hvordan vælger jeg de bedste finansielle Management Framework?
Hvad er et fast Asset Inventory?
Hvordan indsender jeg en Flood Insurance Claim?
Hvad er uredelighed Forsikring for Nurse Practitioners?
Hvad er en stemme ved fuldmagt?
Hvad er et udbytte?
Hvad er fleksible Spending konto grænser?
Hvad er de bedste tips til at investere i derivatmarked?
Hvad er en 529 Fradrag?
Hvad er Fannie Mae?

Leave a Reply

trade online