Hvordan får jeg Federal Student Aid?

Hvis du bor i USA og ønsker at modtage føderal studerende bistand, bør du sørge for, at skolen eller skoler efter eget valg deltage i føderale finansielle støtteprogrammer, udfyld de relevante papirer, og forelægger den for skolens finansielle støtte kontor. For at modtage føderal studerende støtte, skal du udfylde en formular kendt som gratis program for Federal Student Aid (FAFSA) sammen med ekstra programmer fra din skole. Hvis du ønsker at modtage studielån, vil du sandsynligvis blive bedt om at fuldstændige supplerende ansøgninger om eventuelle lån, som du er berettiget. Hvis du modtager føderalt garanteret studielån som en del af din økonomiske hjælpepakke, du typisk skal udfylde studielån rådgivning forud for deres udbetaling.

Forud for ansøgning om optagelse på skoler, er det en god ide at finde ud af, om de deltager i føderal studerende bistandsprogrammer. Ikke alle skoler tilbyder føderale finansielle støtte til deres studerende. Så hvis du tror, ​​at du får brug for denne form for støtte, vil enhver skole du søge om at enten nødt til at tilbyde føderale finansielle støtte eller kunne dække omkostningerne ved din uddannelse gennem andre kilder, såsom tilskud og stipendier.

Typisk, skolernes hjemmesider oplyse, hvorvidt de studerende er berettiget til føderal studerende støtte, men det er en god idé at dobbelttjekke og finde ud af, hvilke studerende bistandsprogrammer skolens tilbud til eleverne. Når det er tid for dig at ansøge om føderal studerende bistand, vil du typisk blive bedt om at udfylde fafsa sammen med en separat in-house ansøgning og måske en ansøgning om state-didaktisk finansiering. Mens fafsa kan hjælpe jeres skole afgøre, om du er berettiget til føderal studerende støtte, kan dens in-house program hjælper finansielle støtte kontor afgøre, om du er berettiget til private uddannelsesinstitutioner finansiering.

Afhængig af din økonomiske situation, kan du være berettiget til flere typer af finansiel støtte, herunder Pell tilskud, arbejde, studere og studielån. I mange tilfælde vil din føderale studerende støtte penge skal sendes til, eller udbetales direkte til din skole, som først vil fratrække udgifterne til din undervisning, gebyrer, og hvis du bor på campus, kost og logi, før balancen til rådighed for dig. Hvis du modtager studielån, vil du typisk kan forventes at gennemføre et uddannelsesforløb, der forklarer din tilbagebetaling forpligtelser. I nogle tilfælde er det muligt at gennemføre dette program på nettet, selvom jeres skole også kan gøre in-person studielån rådgivning til rådighed.

Hvad er en forhandler Market?
Hvad er en gennemsnitlig daglig Balance?
How Do I Begin budgettering?
Hvad er nationale gæld?
Hvad er et konglomerat fusion?
Hvad er Tax Lien Investering?
Hvad er Hospitality Financial Management?
Hvad er en revision?
Hvad er de bedste tips til CFD aktiehandel?
Hvad er potentielle 401K Skat Sanktioner?
Hvordan håndterer jeg en tvist med en Kredit?

Leave a Reply

trade online