Hvordan finder jeg ud af værdien af ​​Savings obligationer?

En opsparing obligation er et værdipapir emitteret af en statskassen, og når investorerne købe opsparing obligationer, er de væsentlige udlåner penge til regeringen. Der er andre typer af obligationer kaldet kommunale obligationer, der fungerer anderledes end besparelser obligationer. Nogle regeringer har historisk udstedt Opsparingsbeviser at rejse kapital til store udgifter, såsom militærudgifter i tider med krig. Selv om det kræver en hel matematik, kan man bestemme værdien af ​​opsparingen obligationer så længe de kender den type obligationer, renter, pålydende, og afgørende tidspunkter i forbindelse med obligationerne.

De fleste besparelser obligationer er kategoriseret baseret på den dato, hvor de blev tilbudt af regeringen. For eksempel er almindelige typer af USA besparelser obligationer A, B, C, D, F, G, H, HH, J, E, EE, og I. Disse typer er opført i kronologisk rækkefølge, hvilket betyder, at den første type udstedt af regeringen blev A. Typisk er værdien af ​​en opsparing obligation, er af type A, B, C, D, F, G, H, HH, eller J er den pålydende værdi af obligationen, hvilket betyder, at en $ 50 US Dollar (USD) Udstedelsen ville være værd $ 50 USD. Besparelser obligationer udstedt af 1941 til den nuværende, kan dog være værd at et andet beløb end den pålydende værdi.

Man kan bruge statsstøttet online regnemaskiner til nemt at bestemme værdien af ​​opsparingen obligationer. En anden nem måde at afgøre deres værdi er at tage dem til din bank eller kreditforening. Man kan typisk indløse en opsparing obligation til enhver føderal finansiel institution, uanset hvor den er købt.

Hvis du ønsker at beregne værdien af ​​opsparingen obligationer uden hjælp fra en online regnemaskine eller en bank, skal du bruge følgende oplysninger: type obligation, eller en serie, betegnelse, udstedelsesdato, aktuelle dato og forfaldsdato. Du bliver også nødt til at kende den månedlige rente for livet af obligationen. Hvis du er interesseret i at indløse en opsparing obligation, der har ikke har nået sin udløbsdato, kan du fratrække en straf fra den endelige værdi.

Den vanskelige del af beregningen af ​​værdien af ​​opsparingen obligationer er, at de er forrentet månedligt, og renten kan ændre sig hyppigt. Afhængigt af hvilken type obligation, kan der være to satser, der benyttes til at bestemme den sammensatte sats: en fast rente og inflation. Som et resultat, kan du have at opsætte en kompleks algoritme til at bestemme den sande aktuelle værdi af obligationen. En forenklet udgave af den formel ville se noget som følgende.

Startende med de udstedte måneden, værdien af ​​obligationen beregne. For eksempel antage, at du har købt en opsparing obligation i januar 1981. For at bestemme værdien af ​​obligationen i februar 1981, ville du beregne: ([startværdi] x [månedlig rente]) + [startværdi] = [værdi for februar]. Gentag for hver måned frem til i dag. Dette kan få ganske rodet, når du skal beregne værdien af ​​en 30-årig obligation, især fordi renten ændrer sig ofte fra måned til måned, men du kan indstille et regneark til at udføre alle de beregninger for dig, hvis du kender renter.

Når du har beregnet den aktuelle værdi, skal du huske at trække nogen bøder for førtidig indfrielse. Nogle besparelser Obligationerne har en løbetid dato. Når du forsøger at indløse obligationen før denne dato, kan du blive straffet flere måneders interesse. Husk også at du måske nødt til at betale indkomstskat ved indløsning bestemte besparelser obligationer.

Hvad er en leje Ledger?
Hvad er en Health Insurance Premium?
Hvad er de forskellige typer af Fundraiser Supplies?
Hvordan jeg Budget for en bil betaling?
Hvad er fordelene ved Mobile Banking?
Hvad er en golfturnering Fundraiser?
Hvad er en bank Examiner?
Hvad er en elektronisk Check?
Hvad er Kapitalbevarelse?
Hvad er fordele og ulemper af Zero Base Budgeting?
Hvad er et porteføljeselskab?

Leave a Reply

trade online