Hvordan håndterer jeg en tvist med en Kredit?

Det er ikke ualmindeligt at finde, at ukorrekte oplysninger har været registreret på dit kredit rapport, og arten af ​​fejlen kan være store nok til at påvirke din evne til at ansøge om lån eller blive godkendt til kredit-baserede applikationer. Potentielle komplikationer fra et fejlbehæftet kredit rapport kan undgås ved at indgå i en skriftlig tvist med en kredit-bureau for at rette fejlen. Standarden kredit tvist proces, som almindeligvis kræver en grundig skriftlig brev om din sag til de forskellige parter, der var involveret i rapporteringen af ​​misinformation og herunder eventuelle relevante oplysninger.

Løsning af en tvist med en kredit-agentur indebærer en forholdsvis enkel procedure. Den korrekte og mest effektive måde at løse en tvist med en kredit-agentur, om oplysningerne er relateret til et kreditkort tvist eller andre fejl, er at give kredit agentur herom. Man kan bestride en gæld til kredit-agentur, ved at skrive en kredit tvist brev, der oplyser dem om fejlen og tydeligt forklarer, hvorfor du tror, ​​at det at være det. Brevet skal ikke kun sendes til den kredit agentur, men også til de oplysninger, leverandøren, kan der være et kreditkort selskab, hvis tvisten involverer et kreditkort, så de urigtige oplysninger, ikke igen.

Et brev, der beskriver din tvist med en kredit-agentur skal oplyse dit navn og adresse i tillæg til din redegørelse og forklaring af fejlen. Sammen med den udfyldte tvist brev, skal du medtage alle relevante dokumenter, såsom erklæringer og kontrollerer, at yderligere støtte din position. Du kan også vælge at vedlægge en kopi af kredit rapport med de urigtige oplysninger fremhævet. Den udfyldte brevet kan derefter sendes til kredit bureau af certificerede mail med en anmodning om en kvittering.

Din tvist med en kredit agentur er under agenturets kontrol fra det tidspunkt, de modtager i tvisten brevet, indtil de er færdige med deres undersøgelse, som regel inden for 30 dage. Oplysningerne kredit bureau får fra dig, vil også blive sendt til den virksomhed, som har leveret forkerte oplysninger, som skal derefter gennemgå den fejl, undersøge sagen og underretter den kredit-agentur på deres resultater. Hvis oplysningerne udbyder opdager, at det gjorde frigive urigtige oplysninger, skal de rapportere fejlen til alle kreditvurderingsbureauer.

Når alle undersøgelser er blevet behandlet, kredit-agentur vil sende dig et brev med deres beslutning, sammen med en opdateret kopi af din kredit rapport, hvis de omhandlede oplysninger blev bestemt at være en fejl, og kontaktoplysninger for de oplysninger udbyder. Hvis kredit tvist viser sig at være gyldigt, vil kreditten agenturet underrette alle, der ønskede og havde adgang til dit kredit rapport inden for de sidste 6 måneder af rettelser på din anmodning. De kan også sende gratis kopier af din opdaterede kredit rapport til arbejdsgivere, der har bedt om en inden for de seneste to år.

En tvist med en kredit forvaltningsorgan kan ikke altid ende med et tilfredsstillende resultat. Hvis kredit agenturet ikke at være enig med dine resultater, har du mulighed for at indsende en 100 ord erklæring om tvisten til agenturet. Erklæringen vil blive tilføjet til din fil og kredit rapport. For et gebyr, kan kredit-agentur, også sende din erklæring til alle, der har for nylig set din kredit rapport.

Hvad er garneret Løn?
Hvad er en investering rådgivende?
Hvad er Life Insurance?
Hvad er en sekundær Hedgefond?
Hvad er First Stage Capital?
Hvad er en udenlandsk Exchange hækken?
Hvad er nationale gæld?
Hvad er metes og grænser?
Hvad er partnerskab interesse?
Hvad er indkomst fra Operations?
Hvad er Insolvens?

Leave a Reply

trade online