Hvordan indsender jeg en Flood Insurance Claim?

Der er nogle grundlæggende trin, du er nødt til at tage for at indgive en oversvømmelse forsikringskrav. De starter med anmelde dit forsikringsselskab for oversvømmelse. Dit forsikringsselskab vil normalt tildele en justering til din sag, og din agent vil udfylde et dokument kaldet en meddelelse om tab form. Du kan hjælpe med at sikre din ansøgning vil blive behandlet hurtigt og retfærdigt ved at tage billeder af din ejendom efter oversvømmelsen og skabe en oversigt over den ejendom, som er beskadiget, ødelagt eller mangler. Du kan også gøre det lettere at forsikringen justeringsanordningen vurdering ved at adskille dine beskadigede og ubeskadigede ejendom og være på hånden, når han ankommer.

For at understøtte en oversvømmelse forsikringskrav, du typisk nødt til at tage billeder af din ejendom. Det er vigtigt at vente, indtil du trygt kan gøre det, men som oversvømmelse scener kan være fysisk farligt. Du vil normalt nødt til at tage fotografier af både ydersiden og indersiden af ​​din ejendom til at støtte din oversvømmelse forsikringskrav. Du må vise, hvor højt de oversvømmelser nået ved at fotografere vand linjer, der vises på vægge og møbler. Derudover bør du tage flere billeder af hvert værelse beskadiget i oversvømmelse.

Du kan også gøre klogt i at oprette en liste over de ejendele, der blev beskadiget eller ødelagt i oversvømmelserne. Denne liste skal være så detaljeret som muligt og også omfatte den dato, hvor du har købt hvert element, det beløb, du har betalt for det, og navnet på producenten. Hvis den beskadigede ejendom har et serienummer eller model nummer, skal du registrere, at så godt. Det kan være svært at huske disse oplysninger for ejendom, du har haft for en betydelig tid, men du kan finde den på lagret originale kvitteringer eller finde købspriser på gamle kreditkort regninger. I de fleste tilfælde bør du adskille din liste ved værelse.

En forsikring til justering vil normalt besøger dit hjem til at vurdere skaden. For at forberede sig til ham, kan du adskille dine beskadigede genstande fra ejendommen, der ikke var skadet i oversvømmelse. Dette kan beskytte din ubeskadiget ejendom og gøre det lettere for justeringsanordningen at udføre vurderingen. Hvis nogle af din ejendom udgør en sundhedsfare, skal du måske til at disponere over det. I et sådant tilfælde, et fotografi det og skrive en udførlig beskrivelse af ejendommen, før du fjerner den

Dette vil sikre dens integration i din oversvømmelse forsikringskrav.

Det er normalt bedst at sikre, at du er til stede, når forsikringen justering ankommer. På denne måde kan du besvare nogle spørgsmål, han måtte have, og spørge nogle af dine egne. Man kan også bede forsikring justering for et forskud eller delvis betaling, hvis du opdager, at du får brug for én. Efter forsikring justeringsanordningen besøg, vil du typisk nødt til at vente i en kort periode for dit forsikringsselskab til at behandle kravet. Du føler dig måske mest behagelige ventede tålmodigt, hvis du forbliver i kommunikationen med din agent i løbet af denne tid.

Hvad er partnerskab interesse?
Hvad er årsagen inflation?
Hvad er forskellige typer af finansielle forbrydelser?
Hvad er en fast Trust?
Hvad er en Cash & Carry Trade?
Hvad er CFA Institute?
Hvordan vælger jeg den bedste rabat Real Estate Broker?
Hvad er en betalingsplan?
Hvad er en Slush fond?
Hvad er Advokater ‘uredelighed Insurance?
Hvad er en Vostro-konto?

Leave a Reply

trade online