Hvordan indstiller jeg finansielle mål?

Indstilling finansielle mål er et grundlæggende værktøj i enhver form for økonomisk planlægning. Mål af denne type giver borgere og virksomheder med destinationer, der gør det muligt at udvikle konkrete strategier for at opnå disse formål, generelt til gavn for alle parter. Selve processen med at fastsætte finansielle mål kræver evaluering af sådanne vigtige faktorer som indtægt, reserver, forsikring, og investeringer, og hvordan disse kan bruges til at udvikle mål, der er rettidige og realistiske.

Evaluering af indkomstniveauet er vigtig, når det kommer til at sætte finansielle mål af enhver art. Ideen er at ikke blot identificere det nuværende niveau for indkomst, der skal tjene som udgangspunkt, men har også en idé om, hvad der vil ske med denne indkomst vækst gennem årene. Ved at projicere indkomst realistisk, er det muligt at få en bedre idé om, hvor mange penge vil være til rådighed, og hvilken type mål eller mål skal lade sig gøre inden for en bestemt periode. For eksempel, hvis en kortsigtet økonomisk mål er at oprette en opsparingskonto med et bestemt beløb på kontoen i slutningen af ​​to år, korrekt vurdering af betalingsstrømmen gøre det lettere at afgøre, hvor meget skal deponeres på en konto hver måned i For at nå dette mål.

At opstille langsigtede finansielle mål betyder ofte at overveje måder at skabe finansielle reserver, som vil hjælpe med at nå disse mål inden for en ønskelig tidsramme. Mange mennesker fastsætte mål, der har at gøre med om en ægtefælle og børn i tilfælde af en tidlig død af forsørger familien, eller en sygdom, som hæmmer indtægter generation processen i en længere periode. Opbygning af økonomiske reserver er med til ikke kun at tillade husholdningen til at arbejde hen imod langsigtede mål, men hjælper også med at dække de øjeblikkelige behov. Af denne grund, skal indstillingen finansielle mål inkluderer overvejelser om at oprette opsparingskonti, at tegne forsikringsdækning af forskellige typer, og selv om investeringer, der skaber udbytte eller afkast, der kan blive opfordret til i en nødsituation.

Finansielle mål skal være realistisk i forhold til de ressourcer ved hånden og forventningerne til flere ressourcer til at komme. Dette betyder, at selv hvis alle de værktøjer ikke er i hånden i dag, skal der være en rimelig forventning om, at den enkelte har evnen til at tilegne sig de redskaber på et tidspunkt. Ofte er dette styres ved at sætte kortsigtede personlige finansielle mål at bane vejen for et større mål.

For eksempel kan en person, der ønsker at købe en hjem behov for at gå på pension nuværende gæld og opbygge et mere attraktivt kreditvurdering, før han eller hun kan kvalificere sig til realkreditlån med en rimelig rente. Den kortsigtede mål ville være at betale usikret gæld inden for en bestemt tidsramme, hvilket efterlader den enkelte med en lav gæld til indkomst ratio og en kredit rapport, der afspejler en række af gæld pension til tiden. I samme periode, kan den enkelte også har de kortsigtede mål om at afsætte en vis mængde penge i en rentebærende konto, i realiteten skabe en ressource for en fastsættelse af betaling på hjem, der hjælper med at minimere den samlede realkreditlån .

Denne kombination af kortsigtede og langsigtede finansielle mål ofte arbejder hånd i hånd for at tillade enkeltpersoner, virksomheder og andre enheder til løbende at bevæge sig fremad, at nå de enkelte mål i tide. Processen gør det også lettere at håndtere uforudsete problemstillinger, der ellers ville truer med at underminere langsigtede mål, da der er tid og ressourcer på plads til nyttiggørelse. Kortsigtede mål ofte bane vejen for at nå langsigtede finansielle mål, at skabe det økonomiske omstændigheder, der tillader folk at nyde deres senere år med relativt få bekymringer.

Hvad er ansvar Regnskab?
Hvad er sikkerhedsstillelse?
Hvad er lån til værdi?
Hvad er globale derivater?
Hvad er fordelene ved de finansielle planlægning og analyse?
Hvordan jeg investere i guld og sølv mønter?
Hvad er en opsparingskonto?
Hvordan kan jeg skære udgifterne ned?
Hvad er valutaspekulation?
Hvad er råvare penge?
Hvordan minimerer jeg Derivatives Risk?

Leave a Reply

trade online