Hvordan jeg Dispute et lovforslag?

I verden af ​​varer og tjenesteydelser, er forkert eller unfair fakturerings en uheldig bivirkning. Det er nogle gange muligt at bestride en lov, der synes forkert eller uretfærdigt, men det er ofte en vanskelig kamp. Hvad enten der beskæftiger sig med hospital regninger, kreditkort afgifter eller endog restaurant regninger, overvejes nøje og juridisk korrekte handling kan hjælpe en tvist på forbrugerområdet et lovforslag og opnå en vellykket løsning.

Når et lovforslag ser forkert eller forekommer urimeligt højt, kan du prøve at sammenligne det til nogen optegnelser til rådighed. For et kreditkort regningen, check indtægter og erklæringer for at sikre hver enkelt transaktion er registreret korrekt. Hvis en restaurant regningen synes enorm, bede om en kopi af menuen og sammenligne priserne på de anførte priser. Holde gode resultater er en vigtig del af at bestride et lovforslag med succes

intet vil føre til et resultat hurtigere end håndfaste beviser, der beviser, at afgifter er forkert.

Hvis lovforslaget i tvisten er dækket af en forsikring, såsom en medicinsk regningen eller regningen for reparation efter en bilulykke, skal du kontakte forsikringsselskabet. Da de er ansvarlige for alle eller en del af betalingen, det er i deres interesse at sikre, at anklagerne er korrekte. En kraftig forsikringsselskab kan bære meget mere vægt end en vred forbrugerne, og dermed kan være i stand til at administrere en retfærdig løsning hurtigere og med større succes.

Hvad enten forsøger at bestride et lovforslag med en kundeservicemedarbejder, sælger eller servitrice, er det vigtigt at bevare roen, civile, og høflig. Anklager, bande, og generel fjendtlighed race defensiveness, samt en simpel misforståelse kan hurtigt blive til en regulær kamp på ingen tid. At gøre folk ansvarlige for fakturering vred vil gøre dem tilbageholdende med at bekymre sig om den situation, eller vil hjælpe med en vred kunde. Resterende høflig kan ikke kun holde situationen køligt, men kan faktisk gøre den anden side mere motiverede for at finde en rimelig løsning.

Vær ikke bange for at kontakte hovedkvarteret, hvis forsøger at bestride et lovforslag går udækket. Nogle mennesker er afhængige af “at tale med lederen”, hvis et lavere niveau medarbejder nægter at ændre et lovforslag i en tvist, men ledere og tilsynsførende er ofte beskyttende over for deres ansatte og kan kun betale lip service til en kunde, mens faktisk bakker op om medarbejderen bag lukkede døre. Kontakt til en virksomheds ejer, udstationering ugunstige ratings på populære gennemgang hjemmesider, eller at klage til regulatoriske og agenturer kan hjælpe en person tvist et lovforslag, hvis jordoverfladen medarbejdere ikke vil hjælpe.

I det værst tænkelige scenarie, beslutte, om der er tilstrækkelige beviser til at gå til småsager domstol. Det kan blive nødvendigt i situationer, hvor transaktionen er stor og de beviser klart til fordel for kunden. Husk, dog kan der småkrav domstol tage lidt tid at nå, og at der som regel retsafgifter forbundet med en retssag. Sørg for, at kampen er værd at kæmpe, før du tager spørgsmålet for en domstol.

Hvad er Døden Fordele?
Hvordan håndterer jeg en tvist med en Kredit?
Hvad er finansielle Højdepunkter?
Hvorfor bør jeg overveje en høj fradragsberettigede Health Plan?
Hvad betyder Home Business Insurance Cover?
Hvad er offentlige udgifter?
Hvad er Cash Management Trusts?
Hvad er et certifikat of Life?
Hvordan vælger jeg den bedste ETF Broker?
Hvad er en balance?
Hvad er en konstruktion Bond?

Leave a Reply

trade online