Hvordan jeg Refinance Investment Property?

Når man ser at refinansiere investeringsejendomme, skal mange faktorer typisk tages i betragtning. Banker kræver normalt større equity på investeringsejendomme med nogle banker på udkig efter så meget som 50 procent. Denne regel angiver, at ejendommen skal være den primære bekymring for investor. Hertil kommer, når de forsøger at refinansiere investeringsejendomme satser normalt er lidt højere og point for lånet er højere, så godt. I USA, ved brug af Federal Housing Administration (FHA) for refinansiering den nødvendige egenkapital er typisk meget lavere, når investeringsejendomme er ved at blive refinansieret, og de retningslinjer, der normalt er mindre strenge.

Hjem egenkapital kreditlinjer typisk skal betales fuld, før du begynder at refinansiere investeringsejendomme. I nogle tilfælde kan den finansielle selskab holder hjem ansvarlig lånekapital på ejendommen overveje at blive det nye første pant. Normalt skal låntager betale egenkapital kreditlinje forud for refinansiering af investeringsejendomme. Der kan være skattemæssige konsekvenser forbundet med refinansiering så godt, så det er generelt anbefales, at investorer check med en advokat eller statsautoriseret revisor (CPA), før du begynder refinansiering processen.

Investeringen ejendom Satsen kan være låst i en 0,25 procent raise i den kurs, indtil lånet er godkendt. De fleste banker vil enige om at låse i en sats, og denne regel er tilrådeligt, hvis de satser tilpasses regelmaessigt. Der er mange typer af lån til rådighed for investorer, herunder faste, variable og 01/05, som er fastsat til 5 år, og skifter derefter til en variabel rente. Mange banker tilbyder 95-procent finansiering på refinansiering med private pant forsikring (PMI). PMI er beskyttelsen for banken, hvis låntager misligholder lånet, og en 20-procent ned betaling typisk vil give mulighed for en køber til ikke at købe PMI.

I de fleste tilfælde er det kun tilrådeligt at refinansiere hvis låntageren har planer om at blive i ejendommen i ti år eller mere. Dette er normalt på grund af den indre værdis krav, lukke omkostninger, og behovet for at betale andre kreditter. Mange banker anbefaler, at låntagerne får en ejendom vurdering før du begynder lånet, således at låntager at låse i prisen. Låntagere typisk skal betale up-front for vurderingen, men låntager normalt er da sikker på, hvad banken vil lånet på ejendommen. Alle låntagere normalt vil have til at betale for en vurdering på et tidspunkt i løbet af lånet.

Banken typisk vil søge dokumentation, der beviser, at en person er berettiget til lånet. Fico ® (Fair Isaac og Company) score normalt skal være mindst 720, således at få en gratis kredit rapport online kan være nyttig i denne henseende. Med denne rapport, kan enhver uregelmæssighed som forfaldne og samlinger kan afhjælpes. Bankerne vil også søge bevis for indkomst, to månedlig kontrol-kontoudtog, to år af W-2 former, og et netto ark dokumentere investeringer. For de selvstændige, typisk banken gerne vil se selvangivelser fra de to foregående år.

Refinansiering investeringsejendomme kan være forholdsvis enkel. Processen tager typisk en forholdsvis kort periode til at gennemføre og giver alt papirarbejdet er i orden, og ejendommens vurdering værdi er tilstrækkelig. Det er normalt anbefales, at en investor altid tjekke med flere banker, før låsning i en hastighed og undgå lån med en forudbetaling sanktion.

Hvad er fordelene til at modtage en Online Electric Bill?
Hvad er forskellen mellem en bankcheck og en bank Check?
Hvad er involveret i finansielle analyse af informationer?
Hvad er de forskellige typer af Ledger indlæg?
Hvad er det bedste middel til at håndtere en Forsikring tvist?
Hvad er Underwriting?
Hvad er fordele og ulemper ved en subventionerede lån?
Hvad er et kreditkort Cash Advance?
Hvad er det indre revision?
Hvad er en leasingkontrakt?
Hvad er økonomisk risikoanalyse?

Leave a Reply

trade online