Hvordan jeg refinansiere en bil betaling?

Nogle gange, kan eksterne faktorer gør et månedligt bil betaling for høj til at betale. I stedet for at miste bilen, er det undertiden muligt at refinansiere en bil betaling for at reducere månedlige omkostninger og forlænge levetiden af ​​lånet. Beslutter at refinansiere en bil betaling kan gøre en stor kortsigtet forskel, men der er nogle faktorer, såsom overførsel af honorar og samlede beløb, der betales gennem interesse, der bør overvejes.

Når en bil bliver refinansieret, er lånet normalt sælges fra den første virksomhed til et nyt lån virksomhed. I nogle tilfælde kan bilejere også refinansiere inden for samme virksomhed at nå ud til flere overkommelige vilkår, som kan spare på titel transfersummer. Ved refinansiering, kan en låntager kunne forlænge tilbagebetalingstiden af ​​lånet, hvilket betyder, at månedlige betalinger dråbe. Derudover kan en beslutning om at refinansiere en bil betaling være nyttigt, hvis renten er faldet betydeligt under den nuværende sats på lånet. Endelig kan refinansiering til tider give låntagere at springe flere måneders betalinger uden frygt for beslaglæggelse, hvis de lider pludselig finansielt pres.

Før du prøver at refinansiere en bil betaling, er det vigtigt at lokalisere nuværende lån dokumenter og undersøge dem. Nogle bil lån er udstyret med en førtidig indfrielse straf, der kan blive vedtaget hvis lånet er solgt til et andet selskab for refinansiering. Førtidig indfrielse gebyrer kan være ganske høj, og kan faktisk gøre de nuværende finansielle byrde endnu højere. Hvis en tilbagebetaling gebyr eksisterer, så tal med de nye lån virksomheden om at absorbere omkostningerne i forbindelse med indfrielse gebyr i den resterende del af lånet, så det ikke behøver at være betalt ud på én gang.

Med henblik på at refinansiere en bil betaling, er det vigtigt at finde en långiver, der vil tilbyde et bedre lån struktur end den nuværende aftale tillader det. Långivere måtte ønske at se dokumentation på indkomst, gæld og aktiver, før de kan for at citere en nøjagtig refinansiere sats. Når en långiver giver et tilbud, vil kunderne måske ønsker at bruge online refinansiering regnemaskiner, der sammenligner det gamle lån struktur til den foreslåede refinansieret version, med henblik på at sikre, at refinansiering er den bedste langsigtede strategi.

Når en kunde er ved at undersøge nye virksomheder, der tilbyder at refinansiere en bil betaling, er det vigtigt at få en fordeling af refinansiering gebyrer. Ud over en titel transfersum, kan låntagerne skal betale tidlig betaling gebyrer og regeringen gebyrer til indregistrere bilen. Kom godt i en opdeling af gebyrer kan hjælpe kunderne med at forstå præcis, hvad de vil betale for at refinansiere.

Hvordan beregner jeg månedlige Living udgifter?
Hvad er en Cash Journal?
Hvad er fordele og ulemper af Zero Base Budgeting?
Hvad er en skattekontrolmekanismer?
Hvad er de bedste tips til at investere i guld mønter?
Hvad er genanskaffelsesværdien?
Hvad er forskellen på en pension og social sikkerhed?
Hvordan vælger jeg den bedste spread betting-selskaber?
Hvad er en testamentarisk Trust?
Hvad er et engangsbeløb?
Hvad er en Cash Credit Limit?

Leave a Reply

trade online